15.9 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Απίστευτο: Ο «πιο όμορφος Ολυμπιονίκης» κατέληξε να κοιμάται στο… γρασίδι του Ολυμπιακού Χωριού

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο και όμως… αληθινό! Το πρόβλημα με τα air condition στο Ολυμπιακό Χωριό και η πιο οικολογική κουλτούρα που έχει υιοθετήσει η γαλλική ομοσπονδία, δεν κάνει χαρούμενους τους αθλητές λόγω της αυξημένης ζέστης που έχει στη χώρα. Έτσι, ο Ιταλός Ολυμπιονίκης, Τόμας Τσεκόν, κοιμήθηκε στο γρασίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω αθλητής έχει απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα και για άλλο λόγο καθώς τα social media τον έχουν «ψηφίσει» ως τον πιο όμορφο αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων!

Ο Τσέκον, κατάφερε να αφήσει πίσω του στο άθλημα της κολύμβησης τον Κινέζο πρωταθλητή, Γιάου Ξου, αλλά και τον Αμερικανό Ράιαν Μέρφι. Μετά την αναμέτρησή του στα 200μ ύπτιο, ανέφερε πως οι συνθήκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακατάλληλες. 

Η ιταλική ομοσπονδία, με σχετική ανακοίνωσή της διευκρίνισε πως το περιστατικό που κοιμάται στο γρασίδι δεν σχετίζονται με τις προηγούμενες δηλώσεις του. 

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει τα εξής:«Δεν υπάρχει κλιματισμός στο χωριό, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακινούνται για αυτόν τον λόγο: δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι».

Παράλληλα, άξιο αναφοράς είναι πως αρκετοί αθλητές, έχουν αναφέρει πως τους έχουν κλαπεί πράγματα από τα δωμάτιά τους. Αυτό, δείχνει φυσικά μία… ανικανότητα τήρησης των κανόνων στο Ολυμπιακό Χωριό. 

Επίσης, η Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ μετά την πρόκρισή της στις «8» καλύτερες ομάδες, δεν θα μεταβεί στο Ολυμπιακό Χωριό και με εισήγηση της ΕΟΚ οι παίκτες του Βασίλης Σπανούλη θα μείνουν σε ξενοδοχείο. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό