27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Απίστευτο: Νύφη αντί για όρκους διάβασε τα μηνύματα του άντρα της με άλλη!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια διαφορετική τροπή πήρε ένας γάμος, όταν στην τελετή η νύφη αντί για τους όρκους αιώνιας αγάπης στον σύζυγό της, άρχισε να διαβάζει τα μηνύματά του με μια άλλη γυναίκα, με την οποία την απατούσε.

Η Κέισι ανυπομονούσε όσο τίποτα να παντρευτεί τον Άλεξ, ωστόσο λίγες ώρες πριν τον γάμο, έλαβε κάποια μηνύματα τα οποία άλλαξαν όλα τα δεδομένα. «Την τελευταία νύχτα της ανύπαντρης ζωής μου, ήμουν παρέα με τους καλύτερους φίλους μου σε ένα λαμπερό δωμάτιο ξενοδοχείου. Το τηλέφωνό μου χτύπησε από την άλλη άκρη του δωματίου. Αλλά αυτό το κείμενο δεν ήταν σαν τις άλλες ευχές για τύχη και αγάπη. Αυτό το κείμενο μας ξάφνιασε όλους και άλλαξε τα πάντα στον παλμό της καρδιάς. Το μήνυμα ήταν μια σειρά από στιγμιότυπα οθόνης από έναν αριθμό που δεν αναγνώρισα. Το συνοδευτικό μήνυμα έλεγε απλώς: «Δεν θα τον παντρευόμουν. Εσύ θα το κάνεις;», περιγράφει η ίδια.

Τα στιγμιότυπα οθόνης ήταν συνομιλίες μεταξύ του μελλοντικού συζύγου της Κέισι και μιας άλλης γυναίκας. Πολλά από αυτά, συμπεριλαμβανομένων των selfies του ζευγαριού. Τα κείμενα χρονολογήθηκαν από μήνες έως μόνο μέρες πριν.

Τότε ήταν η στιγμή που η Κέισι αποφάσισε ότι αυτός ο γάμος δε μπορεί να γίνει και έπρεπε να εξηγήσει σε όλους τους καλεσμένους τον λόγο. Πώς όμως θα το έκανε αυτό; Διαβάζοντας κάποια αποσπάσματα από τα μηνύματα, αντί για τους όρκους αιώνιας αγάπης στον αγαπημένο της.

«Στάθηκα στο μπροστινό μέρος του δωματίου με το νυφικό μου και κοίταξα τα ενθουσιασμένα πρόσωπα των φίλων και της οικογένειάς μας. Τα χέρια μου έτρεμαν, αλλά όχι τόσο όσο έτρεμε το εσωτερικό μου», παραδέχεται.

«Δεν θα γίνει γάμος σήμερα»

«Φαίνεται ότι ο Άλεξ δεν είναι αυτός που νόμιζα ότι είναι».

«Ένα σοκ διαπέρασε το πλήθος και ο Άλεξ προσπάθησε να πιάσει τα χέρια μου, αλλά άφησα κάτω τα λουλούδια μου για να αποκαλύψω το τηλέφωνό μου στο χέρι μου. Διάβασα κάθε μήνυμα που μου έστειλε. Με κάθε λέξη, ο Άλεξ έχανε το χρώμα του. Άφησα τα κλαμένα μάτια μου να σηκωθούν και να συναντήσουν τα δικά του, και δεν είχε να πει τίποτα», περιγράφει η ίδια.

Ο γαμπρός έφυγε από την εκκλησία με τον κουμπάρο του να ακολουθεί πίσω του. Η οικογένειά του τον κοίταξε τρομοκρατημένη.

Η νύφη «πήρε» το αίμα της πίσω και οι καλεσμένοι την στήριξαν με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό