27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Απίστευτο κι’ όμως αληθινό – Δόθηκε πέναλτι στην Βραζιλία για χέρι με δεύτερη μπάλα [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Στιγμές εκτός πραγματικότητας! Το Σάββατο (20/07), η Φλαμένγκο και η Κρισιούμα διασταύρωσαν τα ξίφη τους, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην Βραζιλία. Ωστόσο, ο διαιτητής καταλόγισε την αισχάτη των ποινών στην δεύτερη, για άγγιγμα του χεριού με μία… άλλη μπάλα.

Já tinha visto um pênalti desse? Segunda bola em campo, jogador do Criciúma chutou-a na que estava em jogo. Falta. Dentro da área. Pênalti. Gabigol bateu e marcou para o Flamengo. pic.twitter.com/CgLYkxKFNN

— ge (@geglobo) July 20, 2024

Το ματς διεξήχθη για τις ανάγκες της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στο 85ο λεπτό, με το σκορ να είναι 1-1. Ο επιθετικός της Φλαμένγκο θέλησε να απειλήσει την εστία της Κρισιούμα, μπαίνοντας μέσα στην περιοχή. Ο αμυντικός της αντίπαλης ομάδας όμως, κλώτσησε μία άλλη μπάλα, η οποία είχε περάσει αντικανονικά στον αγωνιστικό χώρο.

Η δεύτερη μπάλα κατέληξε πάνω σε αυτή που είχαν ως «βασική» στο ματς και λόγω της σύγκρουσης, εκείνη πέτυχε στο χέρι έναν παίκτη της Κρισιούμα. Έτσι, δόθηκε πέναλτι υπέρ της Φλαμένγκο. Για την ιστορία, την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα για το 2-1, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί σε μεταγραφικές φήμες που τον συσχετίζαν με τον Παναθηναϊκό.

Να σημειωθεί πως μόλις ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε με το χέρι του την άσπρη βούλα, ο σάλος γύρω του από τους παίκτες της Κρισιούμα ήταν έντονος και… λογικός. Ωστόσο, η Φλαμένγκο δεν διαμαρτυρήθηκε και έλαβε το «δώρο». Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου σύντομα, με τους χρήστες των social media να γράφουν πως πλέον τα έχουμε δει… όλα στο ποδόσφαιρο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό