32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Απίστευτο και όμως Ελληνικό: Γονείς έκαναν χαμό και διέκοψαν το Άρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Γονείς έκαναν χαμό την ώρα της αναμέτρησης και διέκοψαν το παιχνίδι που αγωνίζονταν τα παιδιά τους για ένα οφσάιντ με αποτέλεσμα να μπει στοπ στον αγώνα για πάνω από 40 λεπτά. 

Το παιχνίδι, αφορούσε την Κ15 του Άρη και του ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στον τελικό της διοργάνωσης, για την ΕΠΣ Μακεδονίας. Εκεί που όλα φαίνονταν ότι πήγαιναν μια χαρά, στην αναμέτρηση μια επίμαχη φάση έφερε τον πανικό της εξέδρας και όχι των εφήβων μιας και οι γονείς των παιδιών ξεκίνησαν να κάνουν χαμό για το αν πρέπει να μετρήσει το γκολ ή όχι.

Το επίμαχο περιστατικό συνέβη στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, με έναν ποδοσφαιριστή των «κίτρινων» να καταλογίζετε σε αντικανονική θέση και τους γονείς των παικτών να ξεκινάνε και τις έντονες παρατηρήσεις και να κάνουν «ντου» στον διαιτητή για να του ζητήσουν εξηγήσεις σχετικά με τις αποφάσεις του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του ίδιου αλλά και της διαιτητικής του ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο με την συνοδεία αστυνομικών., μέχρι να κατευνάσουν τα πνεύματα και να μπορεί να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας ανάμεσα στα παιδιά.

Μετά την διακοπή αρκετών λεπτών το παιχνίδι συνεχίστηκε. Δείτε το βίντεο και της στιγμή της διακοπής στο 1:41:00.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό