26.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Απίστευτο! Εντυπωσιακός γύπας «άραξε» σε ταράτσα στην Κρήτη – Δείτε φωτογραφίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια εντυπωσιακή και συνάμα ασυνήθιστη εικόνα εντόπισε κάτοικος στα ανατολικά της Κρήτης, την οποία αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο λόγος για έναν γύπα που απολάμβανε στιγμές «ξεκούρασης» σε ταράτσα σπιτιού.

Όπως αναφέρει το cretaone.gr, o Κρητικός ανέφερε σε ανάρτησή του ότι μόλις εντόπισε τον ασυνήθιστο επισκέπτη στην ταράτσα, πήρε τη φωτογραφική μηχανή για να τον «παρατηρήσει» λεπτομερώς.

«Έχω την εντύπωση πως είναι νεαρό και άμαθο ακόμη άτομο που χάθηκε από το κοπάδι ή ίσως αρκετά εξουθενωμένο και διψασμένο να ψάχνει για νερό. Μισή ώρα μετά που γύρισα στο σημείο είχε φύγει.

Έψαξα για λίγο σε διπλανά σπίτια αλλά δεν μπορούσα να δω κάτι, ιδιαίτερα στις ψηλές ταράτσες. Από το tag και το δακτυλίδι όποιος έχει επαφή και γνωρίζει μπορούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρόλες τις πληροφορίες που μπορούμε να βρούμε το έχω ήδη γράψει αρκετές φορές είμαι κάθετα αντίθετος με τις ταμπέλες που δεν έχω πειστεί ότι δεν ενοχλούν τα πτηνά, δεν τους δημιουργούν ψυχολογικό στρες, δεν τα πληγώνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

cretaone.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό