Home Αθλητικά Απίστευτο! Γκολάρα του Χατζηγιοβάνη απέναντι στη Φενέρ!

Απίστευτο! Γκολάρα του Χατζηγιοβάνη απέναντι στη Φενέρ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το γκολ της χρονιάς πέτυχε στην Τουρκία ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, στο παιχνίδι της Ανκαραγκούτσου με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε κούρσα 70 μέτρων και πέτυχε ένα ασσύληπτο τέρμα απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης και αποθεώθηκε απ’ το φίλαθλο κοινό.

Με το παιχνίδι να κυλάει ομαλά για τους γηπεδούχους, αφού ήδη προηγούνταν με γκολ του Μορουτάν (10′), ο Χατζηγιοβάνης παρέλαβε την μπάλα πίσω απ’ το κέντρο, απέφυγε έναν αντίπαλο και έφτασε ανενόχλητος μέχρι το όριο της μεγάλης περιοχής, όπου και σούταρε δυνατά στη δεξιά γωνία του Ιρφάν Τζαν Εγκριμπαγιάτ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και πανηγύρισε με «ρόδα» εν μέσω αποθέωσης.

Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του Χατζηγιοβάνη στην Τουρκία τη φετινή σεζόν, έχοντας και πέντε ασίστ σε 27 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Σημειώνεται ότι βασικός για την Ανκαραγκούτσου άρχισε και ο Στέλιος Κίτσιου. Τα υπόλοιπα ζευγάρια του Κυπέλλου είναι: Τραμπζονσπόρ-Μπασακσεχίρ, Μπεσίκτας-Κόνιασπορ και Γαλατασαράι-Γκαραγκουμρούκ.

Ο 26χρονος μετακόμισε στην Τουρκία, ως ελεύθερος,  απ’ τον Παναθηναϊκό, όπου και έπαιξε για έξι χρόνια. Ο μοναδικός του τίτλος με τους «πράσινους» ήταν το Κύπελλο Ελλάδας, ενάντια στον ΠΑΟΚ (1-0). Σε 167 συμμετοχές κατάφερε να βρει δίχτυα 17 φορές ενώ μοίρασε και 16 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version