24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Απίστευτο: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε πεζή, την εγκατέλειψε και μετά επέστρεψε για… τσαμπουκά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα απίστευτο αλλά και εξοργιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (31/8) στη Χαλκιδική με έναν ασυνείδητο οδηγό να χτυπά με το αυτοκίνητό του μία 33χρονη γυναίκα και να την εγκαταλείπει αιμόφυρτη στο οδόστρωμα. Μάλιστα, λίγο μετά επέστρεψε στο σημείο με τον πατέρα του για να ζητήσει και τα… ρέστα από όσους είχαν μαζευτεί στο σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, στο 32ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Μουδανιών – Παλιουρίου στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όταν ένας 36χρονος οδηγός πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από διασταύρωση χωρίς να σταματήσει, παρασύροντας την 33χρονη και εκτοξεύοντάς την 50 μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

Μάλιστα, τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρά το σπασμένο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του 36χρονου.

Στο σημείο, από το οποίο έφυγε ο δράστης, μαζεύτηκε κόσμος προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα η οποία διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου νοσηλεύεται.

Επέστρεψε για να ζητήσει τα… ρέστα

Το συμβάν, όμως, έμελλε να έχει και συνέχεια καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγη ώρα μετά το ατύχημα, ο 36χρονος οδηγός επέστρεψε στο σημείο μαζί με τον πατέρα του, και άρχισε να επιτίθεται σε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΕΛΑΣ, οι οποίοι και συνέλαβαν τον οδηγό, ο οποίος και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται πως ο 36χρονος με καταγωγή από την Ουκρανία ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια ζει μόνιμα στην περιοχή, είναι γνώριμος των Αρχών καθώς υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες εναντίον του για την οδηγική του συμπεριφορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό