27.8 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Απίστευτος Καραλής «πέταξε» στα 5.92μ. και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής για ακόμη μια φορά. Ο Έλληνας αθλητής στο επί κοντώ κατάφερε να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ και να «σπάσει» το ρεκόρ του, με την επίδοσή του να φτάνει το φοβερό 5.92μ.

Μπορεί στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης να μην τα κατάφερε αλλά ο Καραλής ξέρει πως να φτάνει στην κορυφή και να διακρίνεται. Ξεπέρασε τον εαυτό του, και με μια φοβερή επίδοση άφησε πίσω του την Ρώμη για να αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή.

Στην Πολωνία και στο Μπίντγκοζ, ο 24χρονος τους άφησε όλους άναυδους, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 5.92μ. και να κάνει δικό του το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ, «σβήνοντας», τα 5,91 μ. που κατείχε ο Κώστας Φιλιππίδης από τις 4 Ιουλίου του 2015. 

Μάλιστα στη συνέχεια ο Καραλής προσπάθησε να ξεπεράσει τα έξι μέτρα, (συγκεκριμένα 6.02 μ.), αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Έλληνας σπουδαίος αθλητής, κατετάγη πίσω από τον Έρνεστ Ομπιένα από τις Φιλιππίνες που ξεπέρασε τα 5.97 μέτρα.

Πλέον το εθνικό ρεκόρ, στο επί κοντώ γράφει δίπλα το όνομα του σπουδαίου, άλτη, με το μέλλον του να είναι σίγουρα λαμπρότερο και να προσδίδει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό