26.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Απίστευτος ιδιοκτήτης της Ναντ για τις φήμες αγοράς από τον Άρνολντ: «Μ@@@ες, ούτε που τον ξέρω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ο οποίος σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα του εξωτερικού, έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για να αποκτήσει σημαντικό μέρος των μετοχών της ποδοσφαιρικής Ναντ.

Ο λόγος για τον βασικό ακραίο μπακ της Λίβερπουλ ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις στα 25 του χρόνια όντας στο πικ της καριέρας του, δείχνει να θέλει να δραστηριοποιηθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου με μια μεγάλη επένδυση. Η γαλλική «Equipe» κάνει λόγο μάλιστα για κατάθεση επίσημης πρότασης που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ανέφερε πως υπήρξε συνάντηση μεταξύ του παίκτη, του πατέρα του αλλά και του τωρινού ιδιοκτήτη του γαλλικού συλλόγου.

Ωστόσο, τα εν λόγω δημοσιεύματα φαίνεται πως εξόργισαν τον ισχυρό άνδρα της Ναντ ο οποίος εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τα όσα ακούγονται και έγινε… viral. Ο Βαλντεράμ Κίτα υποστήριξε ότι όχι μόνο δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση για τις μετοχές της ομάδας του αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν ξέρει καν ποιος είναι ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, με τις δηλώσεις του στο «presse ocean» να γίνονται αντικείμενο συζήτησης…

«Τον Τρεντ Αλεξάντερ- Άρνολντ ούτε που τον ξέρω. Μίλησα με τον δικηγόρο μου και τον ρώτησα ποιος είναι»

«Αυτά είναι μ@@@@ες. Από που προέρχονται; Πώς περίμενε ένας σοβαρός άνθρωπος που θέλει να αγοράσει μια ομάδα να χρησιμοποιεί έναν δημοσιογράφο. Τον Τρεντ Αλεξάντερ- Άρνολντ ούτε που τον ξέρω. Μίλησα με τον δικηγόρο μου και τον ρώτησα ποιος είναι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό