14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απίστευτη ζήτηση για το νέο Honda Civic Type R

Ειδήσεις Ελλάδα

Το περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία και όπως φαίνεται ακόμα και η ίδια η Honda δεν ήταν έτοιμη για την τεράστια ζήτηση που φαίνεται ότι έχει το νέο Civic Type R.
 
Ως αποτέλεσμα αυτού είναι το ότι η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει προσωρινά να δέχεται παραγγελίες για την αγορά της Ιαπωνίας, λόγω του συνδυασμού της υψηλής ζήτησης αλλά και των ελλείψεων που υπάρχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα.
 
Σε μήνυμά της στους Ιάπωνες αγοραστές η Honda ζητά συγγνώμη για την προσωρινή αναστολή των παραγγελιών για το Civic Type R.
 
Όπως επισημαίνει, λόγω των επιπτώσεων της εξάπλωσης της μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό, των χρόνιων ελλείψεων ημιαγωγών, της ασταθούς άφιξης εξαρτημάτων και των καθυστερήσεων στα logistics, είναι δύσκολο να προβλεφθεί η μελλοντική παραγωγή.
 
Έτσι, προκειμένου να διασφαλιστεί η παράδοση του Civic Type R σε όλους τους πελάτες που έχουν ήδη κάνει παραγγελίες, η εταιρία σταματά  προσωρινά να δέχεται  παραγγελίες. 
 
Η αγορά της Ιαπωνίας είναι διαφορετική, καθώς εκεί οι πελάτες βάζουν τις παραγγελίες τους κατευθείαν στην Honda Motor και όχι σε αντιπροσώπους. 
 
Προς το παρόν, η απόφαση αυτή δεν αναμένεται να επηρεάσει τις πωλήσεις του μοντέλου σε άλλες αγορές του κόσμου, αν και η υψηλή ζήτηση λόγω των διθυραμβικών κριτικών που έχει πάρει, βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και ίσως οδηγήσει σε καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό