21.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της Στεάουα: «Ποια Γιουνάιτεντ; Εδώ διαλύσαμε τον ΠΑΟΚ!» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί την έδρα του και ηττήθηκε με 1-0 από την Στεάουα Βουκουρεστίου, στην 2η αγωνιστική του UEFA Europa League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι Ρουμάνοι αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερο για παραπάνω από 40 λεπτά, με τον πρόεδρο της ρουμάνικης ομάδας να είναι… ενθουσιασμένος από τη νίκη.

Ο ιδιόρρυθμος, Τζίτζι Μπεκάλι, βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι και σε δηλώσεις του έδωσε ένα απολαυστικό… σόου, ενώ υποστήριξε πως η διαιτησία ήταν ευνοϊκή υπέρ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζίτζι Μπεκάλι

«Είχαμε πίστη ακόμα κι όταν είχε χαθεί η ελπίδα. Παίξαμε για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο κι ελπίζαμε στον Θεό ότι θα το κρατήσουμε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες, αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλες. Είχαν δύο δοκάρια και μετά… λίγα πράγματα. Είναι η μεγαλύτερη νίκη να κερδίζεις έτσι τον ΠΑΟΚ.  Ποια… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διαλύσαμε τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες, αυτό είναι το μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Και με εχθρική διαιτησία σε βάρος μας.

Ήταν χέρι του παίκτη μας, αλλά προηγήθηκε φάουλ. Ίσως ήταν καλό που αποβλήθηκε ο παίκτης μας. Ο Θεός ήθελε να μας πει ότι ακόμα και με 10 παίκτες θα σας δώσω τη νίκη. Νίκησα τον Ράζβαν και απέδειξα ότι ο Φέργκιουσον είναι καλύτερος από τον Λουτσέσκου. Αστειεύομαι… Όλα ήταν τέλεια!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα κάνω μεγαλύτερα όνειρα και είναι φυσιολογικό. Ονειρεύομαι να είμαστε στις πρώτες οκτώ θέσεις και να προκριθούμε στους ”16”. Αυτός είναι ο στόχος. Έχουμε ήδη έξι βαθμούς και έχουμε πάρει 900.000 ευρώ από τις νίκες αυτές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό