24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Απίστευτη δήλωση από τον Γκουαρδιόλα: «Δεν έχω κίνητρο να κερδίσω άλλη Premier League» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα ρίχνεται στην «μάχη» της Premier League την Κυριακή, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι (18/8, 18:30,Novasports Premier League HD). Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις πριν την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους, ανέφερε πως δεν έχει κίνητρο για τον τίτλο την συγκεκριμένη στιγμή, πράγμα που προκάλεσε «σοκ» σε όσους βρισκόντουσαν στον χώρο. 

Η ερώτηση του Άγγλου δημοσιογράφου ήταν σχετική με το αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει ένα πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Τότε, ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε τα εξής: «Τώρα; Δεν υπάρχει κίνητρο για να κερδίσουμε άλλη μια Premier League. Για μένα, δεν υπάρχει». Βέβαια, πρόσθεσε: «Θα γίνει τον τελευταίο μήνα».

Η Τσέλσι υποδέχεται την Μάνστεστερ Σίτι (18:30, Novasports Premier League HD), στο ντεμπούτο του Έντσο Μαρέσκα στον πάγκο των «μπλε». Αξίζει να αναφερθεί πως Ισπανός τεχνικός των Λονδρέζων ήταν πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και βοηθός του Γκουαρδιόλα στους «πολίτες».

Η Σίτι προέρχεται από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Αγγλίας απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ρόδρι, ο οποίος είναι τραυματίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό