22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Απίστευτη αποκάλυψη: «Χρησιμοποίησα το Κύπελλο Ιταλίας ως ερωτικό βοήθημα, το επέστρεψα μια χαρά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Διαχρονικά το ιταλικό ποδόσφαιρο μάς έχει χαρίσει φοβερές ιστορίες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, οι οποίες διακρίνονται για την ιδιαίτερη και δυναμική φυσιογνωμία των Ιταλών παικτών, όμως η ιστορία που έγινε πρόσφατα γνωστή από έναν παλαίμαχο, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ο λόγος για τον Ντανιέλε Αντάνι που έγινε γνωστός από τη θητεία του στην Serie A κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και του 2000 με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας το 2001 με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Ένα Κύπελλο το οποίο φαίνεται να κρύβει ένα άκρως… ερωτικό παρελθόν, με τον 50χρονο άλλοτε στόπερ και νυν τηλεσχολιαστή να εκμυστηρεύεται τι είχε κάνει με το εν λόγω τρόπαιο, παρέα με τη σύντροφό του…

«Έκλεψα το κύπελλο, έμεινε μεταξύ εμένα και της κοπέλας, αποτέλεσε μάρτυρα και εργαλείο ερωτικών παιχνιδιών μαζί της»

«Μετά τη νίκη στον τελικό με την Πάρμα, πήραμε το τρόπαιο και πήγαμε να γιορτάσουμε σε ένα καλό εστιατόριο στη Φλωρεντία. Υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός, σαν να είχαμε πάρει το Champions League. Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη νύχτα.

Μετά το δείπνο, κατά τις 2-3 τα ξημερώματα, το τρόπαιο εξαφανίστηκε. Πού ήταν; Λοιπόν, την επόμενη μέρα επέστρεψε στα αποδυτήρια. Γιατί; Είχε έρθει στο σπίτι μου και ήταν μάρτυρας μιας νύχτας πάθους με μία κοπέλα.

Ήταν το αντικείμενο πόθου για όλη την πόλη. Το έκλεψα στο δείπνο και το πήρα σπίτι, έμεινε μεταξύ εμένα και της κοπέλας, αποτέλεσε μάρτυρα και εργαλείο ερωτικών παιχνιδιών μαζί της.

Την επόμενη μέρα, όσο πιο καθαρό γινόταν, το πήγα πίσω, λαμπερό και αστραφτερό, στα αποδυτήρια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό