26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Απίστευτη αποθέωση του Ντε Ρόσι στο «Ολίμπικο» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρόμα εισέρχεται σε μία νέα εποχή, μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και την πρόσληψη του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην άκρη του πάγκο ως διάδοχό του. Και η επιστροφή του πρώην αρχηγού των «τζιαλορόσι» ήταν ονειρική, με τον «Special One» πάντως να είχε και την… τιμητική του!

Ο Πορτογάλος, τον οποίο λατρέψαμε για τις αντιδράσεις του, είδε τον κόσμο στο «Ολίμπικο» να σηκώνει πανό με το όνομά του, στα οποία τον ευχαριστούσαν για την παρουσία του εκεί, πριν την έναρξη της αναμέτρησης απέναντι στη Βερόνα (20/01). Μάλιστα, οι οπαδοί της Ρόμα γιούχαραν την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την απόλυσή του.

Πιο πολύ απ’ όλους αποδοκιμάστηκε ο αρχηγός, Λορέντσο Πελεγκρίνι, με τους Ρομέλου Λουκάκου και Πάουλο Ντιμπάλα να είναι μερικοί από αυτούς που την… γλύτωσαν. Εντυπωσιακή η υποδοχή στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, του οποίου το όνομα τραγουδούσε όλο το γήπεδο κατά την ανακοίνωση των συνθέσεων.

Ο πρώην τεχνικός της ΣΠΑΛ έχει, πλέον, την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να προπονήσει την ομάδα της καρδιάς του, με την οποία κατέγραψε 459 συμμετοχές και κατέκτησε δύο Κύπελλα Ιταλίας.

Ο Ντε Ρόσι ήταν στη Ρόμα από το 2001 έως και το 2019, προτού αποχωρήσει για την Μπόκα Τζούνιορς και την Αργεντινή, στην οποία παρέμεινε για έναν χρόνο πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό