Home Ειδήσεις Ελλάδα Απίστευτα Χανιά, πέρασαν από την Καλαμάτα με πεντάρα

Απίστευτα Χανιά, πέρασαν από την Καλαμάτα με πεντάρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο παιχνίδι για τα play off ανόδου της super league 2 που παρακολουθήσαμε για μία ακόμη φορά στο Action 24. Η Καλαμάτα υποδέχθηκε τα Χανιά για τη δεύτερη αγωνιστική και οι Κρητικοί με μία «μαγική» εμφάνιση επικράτησαν 5-0 και έδειξαν το πόσο πολύ θέλουν να πάρουν την άνοδο για την 1η κατηγορία.

Το ματς:

Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκε μετά τη σέντρα του αγώνα για να πετύχει το πρώτο της γκολ η Καλαμάτα. Ο Μάναλης με μία επαφή στην περιοχή, σούταρε εξαιρετικά με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Τα Χανιά δεν είχαν αργήσει να «χτυπήσουν» ξανά. Μετά από λάθος του Κάτσε στο 8′, ο Νίλι γύρισε την μπάλα στον Μάναλη και εκείνος μπροστά σε κενή εστία ευστόχησε για το 0-2 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η Καλαμάτα είχε καλές ευκαιρίες να μειώσει, ωστόσο ένα ακόμη λάθος στην άμυνα της στοίχισε. Ο Νίλι βρέθηκε μόνος του από πλάγια θέση και με δεξί πλασέ έκανε το 0-3 στο 39′.

Στο 71′ σε μία γρήγορη κόντρα επίθεση, ο Μιούλερ αν και έχασε το πρώτο κοντρόλ, έκανε μία ωραία κίνηση και με δεξί σουτ κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ το τελικό 0-5, διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 86′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Κοζορώνης (34′ λ.τ Μοζέρ), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κάνιας (46′ Κατάλντι), Λόπεζ (46′ Τάτος), Ακόστα (46′ Ελιβέλτο), Πασάς, Μπαράλες.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους, Παναγιώτου (58′ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Τσέλιος (65′ Κατσούρι), Νίλι (65′ Μιούλερ), Κόλα (58′ Μάνος), Μάναλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version