25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Απίστευτα στιγμιότυπα με αστυνομικό να δίνει το σύνθημα για τον μεγάλο τελικό του Euro [vids]

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο πριν την μεγάλη έναρξη του τελικού ανάμεσα σε Αγγλία και Ισπανία, οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν ξεχυθεί ήδη στους… δρόμους ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, με έναν Γερμανό αστυνομικό να εγκλιματίζεται αμέσως και να ξεκινάει να χορεύει στους ρυθμούς των φιλάθλων.

Οι Άγγλοι έχουν στήσει ένα μοναδικό πάρτι, και θέλουν διακαώς την κατάκτηση για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας τους. Η «δίψα» είναι μεγάλη τόσο στους οπαδούς αλλά όσο και στους παίκτες.

Μπορεί η Γερμανία να αποκλείστηκε, αλλά η χώρα φυσικά και συνεχίζει να ζει υπό τον ρυθμό του Euro, με έναν αστυνομικό μάλιστα να κλέβει όλα τα…. βλέμματα με την απίστευτη όρεξή του στο χορό.

Το… όργανο, έδινε ρυθμό στους τρελαμένους Άγγλους και εκείνοι με την σειρά τους φυσικά το διασκέδαζαν και με το παραπάνω.

Η Αγγλία θα «μονομαχήσει» κόντρα στην Ισπανία, με την ελπίδα να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το πολυπόθητο τρόπαιο του Euro. Από την άλλη η «φρούρια ρόχα» θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα, εκείνη με τις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία της διοργάνωσης. Βρίσκεται στην ισοβαθμία με την Γερμανία, όπου αμφότερες έχουν 3 κατακτήσεις. Η διοργανώτρια χώρα, δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, και έτσι οι Ισπανοί θέλουν να γράψουν ιστορία με την… νέα τους ομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό