26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Απίθανα πράγματα σε φιλικό γυναικών, μπουνιές και ξύλο για μια κόκκινη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποιος λέει ότι το ποδόσφαιρο γυναικών δεν είναι… άγριο. Παίκτριες σε φιλικό αγώνα μετέτρεψαν τον γήπεδο σε ρινγκ, και ξεκίνησαν να τις… παίζουν για μια κόκκινη κάρτα με την μια παίκτρια, να παίρνει εκδικητικά την απόφαση και να ρίχνει μπουνιά… μίσους στην αντίπαλό της.

Το ματς έγινε ανάμεσα στην εθνική ομάδα του Μαρόκου και του Κονγκό. Ενώ όλα έβαιναν καλώς, μέχρι και το δεύτερο ημίχρονο, κάπου στα μισά, οι εντάσεις ξεκίνησαν και τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Λίγο μετά την αρχή του δεύτερου μέρους στο 60 λεπτό της αναμέτρησης, μια παίκτρια του Κονγκό έκανε ένα σκληρό φάουλ στην αντίπαλό της και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα από την διαιτητή του αγώνα, απόφαση που την έφερε εκτός ορίων. Εκεί ωστόσο, δεν μπορούσε να τα βάλει με την ρέφερι και ξέσπασε σε μια αντίπαλη παίκτρια.

Ξαφνικά, μέσα στην αναμπουμπούλα της απόφασης, μια παίκτρια από την ομάδα του Μαρόκου την πλησίασε, και εκεί «άρπαξε» μια πολύ δυνατή μπουνιά που κυριολεκτικά  την έριξε κάτω, Την στιγμή που οι άλλες παίκτριες της ομάδας, σπρώχνονταν και έριχναν η μια την άλλη κάτω με σπρωξίματα.

Σίγουρα μια εξέλιξη που δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε, την στιγμή μάλιστα που αφορούσε ένα φιλικό αγώνα και το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό