27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Απέρριψε πρόταση από το MLS γιατί θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό ο Κρίστοφερ Βέλντε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κινείται σε όλα τα μεταγραφικά… μέτωπα με ορμή και ένα από αυτά είναι του Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος είναι εξτρέμ από την Λεχ Πόζναν. Ο Νορβηγός επιθετικός, σύμφωνα με Πολωνό δημοσιογράφο, απέρριψε πρόταση από το MLS, για να υπογράψει με τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Λεχ Πόζναν και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να τα βρουν σε ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης, επιθυμεί να υπογράψει στην ελληνική ομάδα, λόγω του πρωταθλήματος, αλλά και του Conference League. 

Ο Κρίστοφερ Βέλντε είναι Νορβηγός και ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του «βήματα» στην Χάουγκεσουντ. Έπειτα, μετακόμισε στην Νεστ-Σότρα της χώρας του με μορφή δανεισμού και στην συνέχεια με κανονική μεταγραφή στην πολωνική Λεχ Πόζναν. Εκεί, κατάφερε να κάνει καλές σεζόν έχοντας σε 97 εμφανίσεις με την ομάδα 29 γκολ και 13 ασίστ.

Παράλληλα, έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα της Πολωνίας. Η μεταγραφική του αξία είναι στα έξι εκατομμύρια ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να τον κάνουν κάτοικο λιμανιού, αφού και ο ίδιος επιθυμεί να έρθει. Τώρα, μένει να δούμε τι θα συμβεί μεταξύ των δύο πλευρών για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. 

Στα άλλα μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού, ο Λορέντζο Πιρόλα, είναι με κάθε επισημότητα παίκτης των κυπελλούχων Ευρώπης και έχει ήδη μεταβεί στην Ολλανδία για την βασική προετοιμασία της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό