26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Απέραντο «πάρκινγκ» ο Κηφισός – Χάος στους δρόμους λόγω τροχαίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση: Με σημαντικές καθυστερήσεις στους δρόμους ξεκίνησε η Τετάρτη (15/5) καθώς προβλήματα παρατηρούνται από νωρίς το πρωί σε πολλούς κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Ειδικότερα, κυκλοφοριακό «κομφούζιο» επικρατεί αυτή την ώρα στους δρόμους της Αττικής, με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στον Κηφισό, όσο και στην Αττική Οδό.

Είναι χαρακτηριστικό πως στον Κηφισό επικρατεί χάος καθώς μετά από σύγκρουση αρκετών οχημάτων (3 φορτηγά και 2 Ι.Χ.) αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία γίνεται με μεγάλη δυσκολία στο ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Νωρίτερα, στον Κηφισό υπήρξαν καθυστερήσεις λόγω δύο τροχαίων με μηχανές που σημειώθηκαν τόσο στο ρεύμα ανόδου, όσο και στο ρεύμα καθόδου. Στην κάθοδο προς Πειραιά το τροχαίο με τον μοτοσικλετιστή σημειώθηκε στο ύψος της Λένορμαν, ενώ στην άνοδο το ατύχημα έγινε στο ύψος της συμβολής με τη λεωφόρο Αθηνών.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη κυκλοφορία καταγράφεται αυτή τη στιγμή στους παρακάτω οδικούς άξονες της Αττικής:

Στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και στα δύο ρεύματα και συγκεκριμένα από το Αιγάλεω μέχρι την έξοδο ΜεταμόρφωσηςΣτη λεωφόρο Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι τη διασταύρωση με Αλεξάνδρας στην άνοδο και από Κατεχάκη μέχρι το Δαχτυλίδι στην άνοδοΣτη λεωφόρο Αθηνών με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα κυρίως στην άνοδοΣτη λεωφόρο ΑλεξάνδραςΣτη λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη κυρίως στο ρεύμα καθόδουΣτη λεωφόρο Βασιλέως Κωσταντίνου από και προς το ΧίλτονΣτη λεωφόρο Βασιλίσσης ΣοφίαςΣτη λεωφόρο Ανδρέα ΣυγγρούΣτη λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματαΣε δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά

Google

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις σημειώνονται αυτή την ώρα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο5’-10’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 15, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό