29.5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Απέναντι σε Ομπράντοβιτς και Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιστροφή των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Ιωάννου Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ με την Παρτιζάν προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν Βελιγραδίου (3/11, 21:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. 

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς θα διεκδικήσει τη δεύτερη φετινή νίκη στη διοργάνωση (1-4 το ρεκόρ της), την ώρα που ο σύλλογος του Βελιγραδίου μετρά ρεκόρ 2-3. Με τους «πράσινους» θα κάνει ντεμπούτο ο Ντουέιν Μπέικον, ενώ οι Σέρβοι δεν έχουν διαθέσιμο τον Τζέιμς Νάναλι.

Οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν την πρώτη εφετινή εντός έδρας νίκη, καθώς η μοναδική έως τώρα σημειώθηκε στην έδρα μιας άλλης ομάδας του Βελιγραδίου, του Ερυθρού Αστέρα.

Από την πλευρά της, η Παρτιζάν εκμεταλλεύεται καλά την έδρα της αλλά εκτός πάσχει, αφού μέχρι τώρα μετρά μόνο ήττες, σε Βερολίνο (Άλμπα) και Βιτόρια (Μπασκόνια).

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα πρέπει να βρει τρόπο να περιορίσει την επίθεση της Παρτίζαν, που σκοράροντας κατά μέσο όρο 86,4 πόντους ανά αγώνα, είναι μέχρι τώρα η κορυφαία στην Ευρωλίγκα.

Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» σκοράρει 72,8 πόντους και δέχεται 81,6, ενώ οι Σέρβοι μετρούν κατά μέσο όρο παθητικό 81,6 πόντους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό