22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απέκτησε υψοφοβία η Χιμνάσια Λα Πλάτα, προβάδισμα στο 2.70

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
29.09.2022 | 14:10

Ο Ραούλ Γκοροσίτο
2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάρακας φιλοξενεί στο Τάπια τη Χιμνάσια Λα Πλάτα για την 22η αγωνιστική της Liga Profesional σε μια αναμέτρηση που καταγράφονται αρκετές μεταβολές στο σετ τιμών. Ποντάρισμα στο 2.70.

Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Liga Profesional της Αργεντινής. Στο Τάπια η Μπάρακας έχει επιστρέψει, αφού τόσο καιρό έπαιζε σε ουδέτερο, ο κόσμος στηρίζει και με το παραπάνω τη νεοφώτιστη και με την εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Βέβαια, μια σειρά από αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, αφού στην ειδική βαθμολογία έχει διαφορετικό συντελεστή για τον μέσο όρο της ειδικής κατάταξης ούσα νεοφώτιστη.

Απόψε φιλοξενεί τη Χιμνάσια Λα Πλάτα του Γκοροσίτο (21:30 LIVE από το SPORT24). Η φιλοξενούμενη μέχρι κάποια περίοδο κυνηγούσε με ιδιαίτερη θέρμη το πρωτάθλημα, ωστόσο απέκτησε υψοφοβία, δεν έχει εξάλλου το ρόστερ ώστε να το πάει ως το τέλος. Με τούτα και με εκείνα έπεσε στην πέμπτη θέση και απέχει πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμάν. Δεν είναι μόνο η υψοφοβία, αλλά και το γεγονός ότι δεν πείθει τελευταία, μετρώντας τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε εντός από την Τίγκρε με το τελικό 1-0 να την κολακεύει, αφού ήταν πολύ ανώτερη η ομάδα του Μαρτίνεζ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πολλά σκαμπανεβάσματα στο σετ τιμών, ισορρόπησε πλέον η κατάσταση, ενώ το διπλό γυρνάει σιγά σιγά αουτσάιντερ. Κάτι που είναι λογικό. Φόρμα και έδρα προς τον άσο δείχνουν, αφού η Μπάρακας μετράει τέσσερις νίκες στη σειρά ως γηπεδούχος. Στο 2.70 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπάρακας – Χιμνάσια Λα Πλάτα: 1 (απόδοση 2.70), 21:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό