20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα: Πότε πρότεινε μέτρα;

Ειδήσεις Ελλάδα

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε ότι πρότεινε άμεση εφαρμογή μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, αλλά η κυβέρνηση καθυστέρησε, έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου, διερωτώμενος πότε τα είχε προτείνει. 

«Ο κ. Τσίπρας, όταν δεν πετροβολεί, είτε αναφέρεται σε πράγματα που έχουν γίνει μήνες τώρα είτε επιδίδεται σε ένα μπαράζ μετρολογίας, με αντιφατικές, αποσπασματικές και ανεφάρμοστες, στη δεδομένη πραγματικότητα, ιδέες. Παρόλα αυτά σήμερα θέλουμε να ρωτήσουμε με απόλυτη σαφήνεια: Σε ποια δήλωσή του από την περασμένη Τετάρτη πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα σχετικά με την υπερμετάδοση της «Όμικρον», κυρίως σε νέους ανθρώπους, σε χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα; Μέτρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε και είναι έτοιμη όποια στιγμή κριθεί σκόπιμο να εφαρμόσει και νωρίτερα προτάσσοντας τη δημόσια υγεία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος .

«Καμία πρόταση, καμία θέση. Ούτε μέχρι σήμερα, ούτε και σήμερα. Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο» κατέληξε ο  κ. Οικονόμου. 

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό