29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Απάντηση Κασσελάκη στους «87»: «Δεν φοβήθηκα ποτέ το διάλογο, θα τα πούμε στα όργανα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης, «δεν φοβήθηκαν ποτέ το διάλογο», τόνιζαν με νόημα πηγές από την Κουμουνδούρου σχολιάζοντας το «αντάρτικο» 87 βουλευτών και στελεχών του κόμματος, με την επιστολή που ήρθε στην επιφάνεια την Πέμπτη (27/6).

Οι ίδιες πηγές έλεγαν ακόμη πως όλες οι απόψεις «είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές», κάτι που τόνισε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χθες κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης που έδωσε σε ομογενειακό μέσο της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, από τον ΣΥΡΙΖΑ άφηναν και αιχμές για την επιστολή των «87». Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, «είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από τη στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα». Υπενθύμιζαν με έμφαση πως είναι γνωστό από την Τετάρτη (26/6) ότι στις 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και τρεις ημέρες αργότερα, στις 7/7, η Κεντρική Επιτροπή.

Μετά την Κεντρική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει στις 6 και 7 Ιουλίου, έπειτα από αρκετούς μήνες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να συγκαλέσει στις 4 Ιουλίου την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ένα όργανο που είχε περάσει στη ναφθαλίνη μετά τις επεισοδιακές συνεδριάσεις του με κορυφαία αυτή με το ερωτηματολόγιο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις πληροφορίες που υπήρχαν το τελευταίο 24ωρο για την επιστολή που ετοίμαζαν βουλευτές και στελέχη, αλλά και από την πρωτοβουλία των Καραμέρου, Μαμουλάκη και Κεδίκογλου που ζήτησαν την σύγκλιση της ΚΟ, έσπευσε να «ηρεμήσει» τα πνεύματα ορίζοντας τις συνεδριάσεις των δυο κορυφαίων κομματικών οργάνων με την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό