35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Αξίζαμε το Conference League – Παίξαμε με ομάδες επιπέδου Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η ομάδα Νέων κατέκτησε το Youth League και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της UEFA που μία ομάδα κατακτά και τους δύο τίτλους», είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

Καταιγισμό συγχαρητηρίων για τους θριάμβους του Ολυμπιακού στο Europa Conference League και στο Youth League, απέφερε η παρουσία του ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2024».

Μάλιστα ο «ισχυρός άνδρας» των Πειραιωτών μίλησε για την επιτυχία τόσο της ομάδας του, που αντιμετώπισε στο Conference League «ομάδες επιπέδου Champions League», όσο και αυτής της «ερυθρόλευκης» Κ19, ενώ στάθηκε στη σκληρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, που αποτελούν και το μέλλον των ομάδων, αμαφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Αναλυτικά τι είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού:

«Η ομάδα Νέων κατέκτησε το Youth League, δηλαδή το Champions League και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της UEFA που μία ομάδα κατακτά και τους δύο τίτλους.

Επομένως, νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα, που δείχνει ότι προέρχεται από σκληρή δουλειά στις ακαδημίες. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μέλλον των ομάδων και είναι πολύ καλό για τη χώρα.

Ήταν καλό και το αξίζαμε, παίξαμε με πολλές μεγάλες ομάδες. Την Άστον Βίλα, τη Φενέρ, τη Φιορεντίνα. Είναι ομάδες επιπέδου Champions League και τα πήγαμε καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό