20.6 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

«Αν ο Σάσα Βεζένκοφ αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, θα το μετανιώσει» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν θα εξαντλήσει το διετές εγγυημένο συμβόλαιό του στο ΝΒΑ, έχοντας αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να βρει τη «χρυσή τομή» με τους Τορόντο Ράπτορς οι οποίοι δεν αναμένεται να τον αφήσουν τόσο εύκολα ελεύθερο, επομένως η υπόθεση δεν πρέπει να θεωρείται τελειωμένη.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος Βούλγαρος που έχει γνώση του ΝΒΑ μίλησε για λογαριασμό του MVP της Euroleague το 2023. Ο λόγος για τον Γκιόργκι Γκλούτσκοφ που ήταν ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Ανατολικού μπλοκ που έπαιξε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση.

Ο νυν υπουργός Παιδείας και Αθλητισμού της Βουλγαρίας, επισήμανε πως ο Σάσα Βεζένκοφ θα το μετανιώσει αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι δεν θα έχει εκμεταλλευτεί πλήρως την ευκαιρία του ΝΒΑ.

«Αν επιστρέψει στην Ελλάδα θα το μετανιώσει με το πέρασμα των ετών γιατί δεν το εκμεταλλεύτηκε πλήρως»

«Νομίζω ότι είμαι ο μόνος που μπορεί να το καταλάβει. Του έβαλαν πολύ δύσκολους όρους, αλλά για να παλέψει για τη θέση θα έπρεπε να του είχαν δώσει μία σωστή ευκαιρία. Ο προπονητής θα έπρεπε να τον βάλει σε 20 παιχνίδια και να τον αφήσει σε κάποιο από αυτά για πάνω από 20 λεπτά. Είμαι σίγουρος αν του δινόταν αυτή η ευκαιρία, θα είχε κάνει πράγματα για τα οποία θα ήμασταν χαρούμενοι.

Αντιθέτως, αυτό που έγινε ήταν να παίζει τόσο λίγα λεπτά όπου δεν μπορούσε να δείξει τι μπορεί να κάνει και απογοητεύτηκε με την παρουσία του στο NBA. Δεν ξέρω αν η απόφασή του είναι οριστική, αλλά εγώ προσωπικά, με το βάθος του χρόνου, θα τον συμβούλευα κάτι άλλο. Το NBA είναι ένας άλλος πλανήτης και οι νεαροί στη Βουλγαρία το βλέπουν και παρασύρονται.

Νομίζω ότι αν επιστρέψει στην Ελλάδα θα το μετανιώσει με το πέρασμα των ετών γιατί δεν το εκμεταλλεύτηκε πλήρως. Όπως και αυτός έτσι και εγώ είχα συμβόλαιο για 2 χρόνια και έπρεπε να το ολοκληρώσω, αλλά δεν είχα κανέναν να με συμβουλεύσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό