20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αν δω στον δρόμο τον Αλέξη Τσίπρα, δεν θα του μιλήσω

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι είπε για τη Σία Κοσιώνη και τους δημοσιογράφους που συμπαθεί ή όχι

Έξω από τα… δόντια τα λέει συνήθως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα. Μίλησε για σχέση της σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την Σία Κοσιώνη, αλλά και τους Γιώργο Παπαδάκη, Δημήτρη Οικονόμου.

«Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες «χαμένες» υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε «Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε».

Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, δεν μου φαίνεται. Συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και στο θέατρο και είμαι μάλιστα ανέκδοτο με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ξαφνικά τραντάζεται η θέση και λένε «Ωχ, η Ζωή πάλι κλαίει», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ρωτήθηκε για τον Αλέξη Τσίπρα:

«Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου. Αν τον δω στον δρόμο δεν θα του μιλήσω.

Δεν μιλάμε με την Σία Κοσιώνη. Εκτιμώ πολύ τον Γιώργο Παπαδάκη, έχουμε κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις. Για τον Δημήτρη Οικονόμου τι να πω; Ουδέν σχόλιο.

Για το bullying… να σας θυμίσω τον κ. Βενιζέλο που μου έλεγε ότι μου εύχεται να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ; Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις. Έχω δεχθεί bullying, είναι κάτι που ευτυχώς το άντεξα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό