32.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Αν δεν με θέλουν θα πάω αλλού να κερδίζω τρόπαια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατέκτησε το FA Cup κόντρα στην μισητή Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η ομάδα περνάει μία μεγάλη εσωτερική κρίση και πιο συγκεκριμένα στην σχέση παικτών και προπονητή. Ο προπονητής των κυπελλούχων Αγγλίας, Έρικ Τεν Χαγκ, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του τελικού σχετικά με την αποχώρησή του.

Αναλυτικότερα, λίγες μέρες πριν ένα δημοσίευμα-βόμβα έδωσε την ιδέα πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα τερματίσουν το συμβόλαιο του Ολλανδού τεχνικού. Κάτι τέτοιο, όμως, διέψευσε εκείνος στην συνέντευξη τύπου πριν από το ματς με την Σίτι. Ωστόσο, σε ερώτηση δημοσιογράφου για αυτό το ζήτημα, απάντησε αφού η ομάδα του κατέκτησε το FA Cup.

Οι δηλώσεις του Τεν Χαγκ:«Δεν είμαι ικανοποιημένος με δύο τρόπαια, πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Αν δεν με θέλουν άλλο, τότε θα πάω οπουδήποτε αλλού να κερδίσω τρόπαια, γιατί αυτό έκανα σε όλη μου την καριέρα».

Τι απάντησε στο BBC για αν η Γιουνάιτεντ θα τον απολύσει:«Δεν ξέρω. Το μόνο πράγμα που κάνω είναι να προετοιμάζω την ομάδα μου, να την εξελίσσω. Αυτό είναι το έργο μου. Όταν μπήκα, μπορώ να πω ότι επικρατούσε ένα χάος. Τώρα είμαστε καλύτερα, αλλά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Το ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις τρόπαια. Θέλω να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δυναμικό, επιθετικό, αλλά στο τέλος πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια και τρόπαια. Αυτή είναι η νοοτροπία που φέραμε. Αυτή ήταν η μοναδική μας ευκαιρία και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες και το επιτελείο».

Με αυτό το τρόπαιο, όμως, η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, εξασφάλισε το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης σεζόν, διότι επειδή τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν δικαιούταν ευρωπαϊκή «έξοδο» και αυτή θα γινόταν μόνο με την κατάκτηση του κυπέλλου, κάτι που έγινε πραγματικότητα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό