20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Αν δεν ένιωθα έτοιμος, δεν θα έθετα υποψηφιότητα»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Οποιαδήποτε συζήτηση για συνεργασία είναι τώρα λάθος» δήλωσε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνει αλαζονική συμπεριφορά ότι «εμείς σχεδιάζουμε στο παρασκήνιο και εσείς θα ψηφίσετε στο προσκήνιο».

Όπως εξήγησε στόχος του είναι να μεγαλώσει η παράταξη, να γίνει πρωταγωνιστής και δεν συζητά για συνεργασίες. «Κάνουν δημοσκοπικές προσεγγίσεις, λαϊκίστικες, δημαγωγικές, πελατειακές», ανέφερε.

«Η ΝΔ ως κυβέρνηση κάνει πολλά λάθη και δεν υπάρχει αντιπολίτευση».

Σχολιάζοντας τα περί προοδευτικής διακυβέρνησης, απάντησε ότι ο κ. Τσίπρας έχει δημιουργήσει ένα αφήγημα ως προσωπικό του σωσίβιο. «Δεν πρόκειται να του δώσουμε τέτοιο σωσίβιο».

Για τις δημοσκοπήσεις, είπε ότι τις παρακολουθεί αλλά ο αγώνας κρίνεται στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα κερδίσει.  «Αν δεν ένιωθα έτοιμος, δεν θα έθετα υποψηφιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε : «Προσπαθώ να ενώσω όλες τις γενιές του ΠΑΣΟΚ», επισημαίνοντας ότι είναι έτοιμος να αγκαλιάσει όλους τους παλιούς ψηφοφόρους. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι «όλοι όσοι έφυγαν για τις θέσεις δεν θα είναι σε καμιά φάση της προσπάθειας μας». 

«Πρέπει να γίνουμε κόμμα εξουσίας – Ας κάνουμε το πρώτο βήμα να πάρουμε ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό  και όλα είναι ανοιχτά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό