26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Αν ήμουν γκέι, θα ήθελα πολύ να κάνω δεσμό μαζί σου»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία να ξέρεις. Δεν ροχαλίζω, δεν πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι, πού και πού μαγειρεύω»

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» της Τρίτης (4/6) βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής άνοιξε τα χαρτιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δέχθηκε ένα ιδιαίτερο κομπλιμέντο από τον παρουσιαστή.

«Είσαι πάντα πάρα πολύ κομψός, πάρα πολύ όμορφος. Θα σου πω κάτι: αν μου άρεσαν οι άντρες, αν ήμουν γκέι, θα μου άρεσε πολύ να έχουμε δεσμό μαζί», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, υποδεχόμενος τον καλεσμένο του.

«Θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία να ξέρεις. Δεν ροχαλίζω, δεν πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι, πού και πού μαγειρεύω», απάντησε χαριτολογώντας ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Όλα αυτά που δεν κάνεις εσύ τα κάνω εγώ. Θα μου άρεσε που δεν ροχαλίζεις και θα είχα θέμα αν κοιμόσουν πιο νωρίς από μένα. Πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι», τόνισε με χιούμορ ο παρουσιαστής, ενώ σε… παρέμβαση της συντρόφου του, Νάνσυς Αντωνίου, από το control της εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε:

«Η Νάνσυ, το ξέρετε ότι έχω μία σχέση εδώ και πολλά χρόνια μαζί της, μου λέει από το ακουστικό: αγάπη μου, μού το φέρνεις τώρα σιγά-σιγά; Νάνσυ, όχι. Ακόμα είμαι μαζί σου, μου αρέσουν οι γυναίκες. Αν κάτι αλλάξει, θα βγω να το πω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό