25.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Αντώνης Νικοπολίδης στο ACTION 24: Μπράβο στον Μεντιλίμπαρ για τους πιτσιρικάδες, όνειρο το Γουέμπλεϊ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αντώνης Νικοπολίδης κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ» στο ACTION 24 την απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, να εμπιστευτεί τους Χρήστο Μουζακίτη και Μπάμπη Κωστούλα στο «αιώνιο» ντέρμπι, καθώς επίσης και να μιλήσει για το επερχόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία (10/10, 21:45).

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής θα βρίσκονται ο Φώτης Ιωαννίδης για την Εθνική και ο Χάρι Κέιν για τους Άγγλους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δηλώνει χαρακτηριστικά για την πιθανότητα αντικατάστασης του: «Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει σκέψη να κληθεί άλλος επιθετικός, υπάρχει ο Παυλίδης και ο Δουβίκας. Έχουμε στο ρόστερ 21 ποδοσφαιριστές, συν τους τερματοφύλακες, αυτήν τη στιγμή, αν είναι όλα καλά, δεν θα κάνουμε κάποια αλλαγή».

Τι δήλωσε για Πανιώνιο αλλά και το ξεκίνημα της Super League

O θρύλος της Εθνικής, ακόμη μίλησε για το ξεκίνημα του Πανιωνίου στην Super League 2, ομάδα που προπονεί, αλλά και για τους στόχους της, ενώ αναφέρθηκε και στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1.

O Νικοπολίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο κύριος στόχος του Πανιωνίου είναι η είσοδος στα πλέι οφ ενώ και η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μέσω της ομάδας. Παράλληλα στην αναφορά του για την έναρξη της Super League μίλησε για τον λόγο που οι μεγάλες ομάδες χάνουν βαθμούς στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό