27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντώνης Καλομοιράκης: «Η σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» είναι ο νέος μου έρωτας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αντώνης Καλομοιράκης, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Ηρακλής- Οι δώδεκα άθλοι», παράλληλα, ο καλλιτέχνης αναφέρεται στην κωμική σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», στην οποία θα πρωταγωνιστεί από τον Σεπτέμβριο στον ALPHA.

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα σας απολαύσουμε στην κωμωδία του ALPHA «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Τι είναι για εσάς αυτή η δουλειά;

Η σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» είναι ο νέος μου έρωτας! Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου πιστεύω ότι αυτή τη φορά έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους. Είναι μία δουλειά που από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να διαβάζω τα σενάρια τρελάθηκα! Γέλασα πάρα πολύ. Νιώθω μεγάλη ανυπομονησία και χαρά για αυτή τη δουλειά. Με την ίδια λαχτάρα με ρωτάει και ο κόσμος πότε θα ξεκινήσει αυτό το σίριαλ, το οποίο προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο.

Γνωρίζουμε ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Πώς ήταν το κλίμα κατά τη διάρκειά τους;

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και μας συνόδευε από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων μέχρι και την τελευταία.

Πείτε μας δυο λόγια για την υπόθεση της σειράς…

Πρόκειται για μία παρωδία των αγαπημένων δραματικών σειρών της τηλεόρασης σε μία μίνι σειρά, που νομίζω θα κάνει τον κόσμο να γελάει πραγματικά μέσα απ’ την καρδιά του.

Ποιον ρόλο υποδύεστε;

Στη σειρά υποδύομαι τον Λάμπρο Σεβαστό, έναν πλούσιο νέο άντρα που ερωτεύεται μία κοπέλα που δεν είναι της τάξης του, διότι είναι η τσιγγανοπούλα Σαλώμη. Επομένως, αυτός ο έρωτας θα περάσει από σαράντα κύματα, είπε ο Αντώνης Καλομοιράκης στο περιοδικό Mytv.

Νικόλας Μπράβος- Αντώνης Καλομοιράκης στους Δώδεκα άθλους του Ηρακλή

Καλομοιράκης στο gossip-tv: Το νέο βήμα,η είσοδος στη σειρά του Ρώμα&το επικό περιστατικό στο «Καφέ»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό