16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντιπαράθεση για παλαιότερες συνεργασίες με ΑΝΕΛ και Ν.Δ.

Ειδήσεις Ελλάδα

Θερμαίνεται το κλίμα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες αιχμές του Αλ. Τσίπρα κατά του Ν. Ανδρουλάκη και με… φόντο τις παλαιότερες συνεργασίες των δύο κομμάτων με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου και τη Ν.Δ. του Α. Σαμαρά αντίστοιχα.

Σε ανάρτησή του σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, επιτίθεται προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν δέχεται προοδευτικά μαθήματα από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιάς.

«Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε. κ.Τσίπρα σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.  ”Προοδευτικά” μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς. Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας»

Απαντώντας  η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σημειώνει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με τη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά. Στην πορεία, ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούστηκε με τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επέμεινε στις αρχές του, αψήφησε το πολιτικό κόστος και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ. Ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό