23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντιμέτωπος με την ανακρίτρια ο ποινικολόγος – Πληροφορίες ότι θα ομολογήσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε σήμερα λίγο μετά τις 9:30 ο γνωστός ποινικολόγος προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Πρόκειται για κατηγορία που είναι σε βαθμό κακουργήματος και την οποία απήγγειλαν στο δικηγόρο οι εισαγγελικές αρχές, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Μάλιστα προ της έναρξης της απολογίας του κατηγορουμένου στην ανακρίτρια κατέθεσαν – σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του -η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος δικηγόρος φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη και να ομολογήσει τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου. Το ζευγάρι μετά από δείπνο σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων επέστρεφε στο σπίτι του στα Βριλήσσια. Οι διαπληκτισμοί ξεκίνησαν ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον γνωστό ποινικολόγο να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και δίπλα του να κάθεται το μετέπειτα θύμα του. 

Αφορμή για τον καβγά του ζευγαριού στάθηκε η ενασχόληση της συζύγου του με το κινητό της τηλέφωνο και η αποστολή μηνυμάτων τα οποία ο ποινικολόγος θεώρησε «ύποπτα». Αμέσως, τα αίματα άναψαν με τον δικηγόρο να επιτίθεται και να χτυπά τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος ποινικολόγος αναμένεται ενώπιον της ανακρίτριας να αλλάξει τους αρχικούς του ισχυρισμούς στους αστυνομικούς και στην απολογία του να παραδεχτεί ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του και να ζητήσει συγγνώμη.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του αναμένεται να προτείνουν στην ανακρίτρια να συμπεριληφθεί και σε προγράμματα συμβουλευτικής.

πληροφορίες από newsit και protothema

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό