18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αντικαθίστανται τα πλεξιγκλάς στην OPAP Arena

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
15.05.2023 | 16:43

Η OPAP Arena
INTIME

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην OPAP Arena για την ΑΕΚ προχωρούν κάποιες εργασίες στο γήπεδο. Οι πρώτες έχουν να κάνουν με την αντικατάσταση των πλεξιγκλάς, για να λυθεί το πρόβλημα της ορατότητας.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και παρότι η σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί μιας και υπάρχει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό, έχουν ήδη δειλά δειλά ξεκινήσει κάποιες διεργασίες για το μέλλον.

Συγκεκριμένα έχουν ξεκινήσει οι πρώτες εργασίες για την αντικατάσταση των πλεξιγκλάς, κάτι που δεν ήταν δυνατό να γίνει στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στη θέση τους θα μπουν νέα γυάλινα στηθαία με ειδικές μεταλλικές στηρίξεις (tempered + sentryglas των 18mm). Πρόκειται για υλικό με έξτρα διαύγεια, το οποίο λύνει το πρόβλημα της ορατότητας που υπήρχε λόγω των πλεξιγκλάς.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποξήλωσής τους και μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η τοποθέτηση των νέων προστατευτικών ακολουθεί.

Ακολουθούν και άλλες εργασίες, οι οποίες θα κάνουν δυνατή την παρουσία και φιλοξενούμενων οπαδών στα ευρωπαϊκά ματς που θα δώσει η Ένωση τη νέα χρονιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό