23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αντζελίνα Τζολί: «Νίκη» στη δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ για τον αμπελώνα στη Γαλλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πιο πρόσφατη δικαστική διαμάχη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί – για την περιουσία του πρώην ζευγαριού στη Γαλλία – επιλύθηκε.

Ο λόγος για τον διάσημο αμπελώνα Château Miraval, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 164 εκατ. δολάρια, ο οποίος αγοράστηκε από το ζευγάρι το 2014.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το περιοδικό People, η 46χρονη ηθοποιός, επιτρέπεται να πουλήσει σε τρίτο τις μετοχές της στο οινοποιείο και το κτήμα. Η αρχική αξία του Château Miraval στη Γαλλία υπολογίζεται στα 164 εκατ. δολάρια και το ζευγάρι το αγόρασε το 2014, για πραγματοποιήσει εκεί και τον γάμο του.

Τον Ιούλιο, η ηθοποιός ζήτησε από δικαστήριο της Καλιφόρνια να επιτρέψει την πώληση του μεριδίου της παρά το γεγονός ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες διαζυγίου. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό, ο Μπραντ Πιτ είχε καταθέσει μήνυση προκειμένου να διατηρήσει το μεγαλύτερο μερίδιο της εν λόγω περιουσίας.

Οι δυο τους είχαν μοιράσει αρχικά τις μετοχές, 60% στον Μπραντ Πιτ και 40% στην Τζολί. Στην συνέχεια όμως, ο ίδιος μεταβίβασε ένα 10% στην Τζολί, και έγιναν ισότιμοι ιδιοκτήτες.

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016. Από τότε βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Καιρός: Σαββατοκύριακο με ζέστη μετά τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας

Πώς συνελήφθη Έλληνας διακινητής μεταναστών με υπερπολυτελές τζιπ

Big Brother: Αποχώρησε το «φίδι» – Οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι (s)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό