27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Απλά ένα παιδί από τα Σεπόλια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι λίγο μόνο μακριά, με την ελληνική αποστολή να έχει αποχωρήσει ήδη από την βάση της ώστε να ταξιδέψει στο Παρίσι για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Εκεί που θα λάβουν μέρος 101 Έλληνες αθλητές, και η «γαλανόλευκη» θα έχει όπως πάντα μιας ξεχωριστή παρουσία.

Η Εθνική Ελλάδας, στο μπάσκετ, κατάφερε και πήρε το μεγάλο εισιτήριο για το ταξίδι στην «Πόλη του Φωτός» μέσα από το Προοολυμπιακό στο ΣΕΦ, κερδίζοντας επάξια και με πολύ καλή παρουσία την είσοδό της στους Ολυμπιακούς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι εκ των βασικών σταρ της «επίσημης αγαπημένης» σε αυτή την ιδιαίτερη προσπάθειά της, όπου προφανώς και θέλει να τα δώσει όλα για να πάει όσο περισσότερο μακριά γίνεται. Το πρώτο παιχνίδι θα την βρει αντίπαλο με τον Καναδά το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 22:00. 

Η συμμετοχή του Greek Freak, είναι ξεχωριστή. Ορίστηκε ως ο μεγάλος σημαιοφόρος για την Ελλάδα μαζί με την αθλήτρια στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και θα κάνουν πρώτοι -όπως συνηθίζεται- την είσοδο.

Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να δείξει την προσμονή, την απλότητα αλλά και την χαρά που το διακατέχει ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με την λεζάντα: «Απλά ένα παιδί από τα Σεπόλια», κάνοντας  τα hashtag #Οlym και # Paris2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό