23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της και το μήνυμα όλο νόημα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021, 17:00

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ενόψει των προετοιμασιών για τη νέα σεζόν αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά ξανθά μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα μοντέρνο καρέ.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο. Παράλληλα, η Αντελίνα Βαρθακούρη έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει βιώσει στη ζωή  και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Μετά από κάποια χαστούκια ετών που τα άντεξες και αντιστάθηκες να μην χάσεις την ψυχή σου… έρχεται η ζωή και σου κάνει για αρχή ένα δώρο που φαίνεται ταπεινό αλλά είναι τόσο σπουδαίο. Έναν χρυσό μεγάλο τενεκέ!!! Χωράει όλα σου τα ψυχικά απορρίμματα…χωράει όσα του ρίξεις. Θα πάρει μακριά σου όλα όσα αντέχεις να διώξεις.

Γίναμε φίλοι απ’ την πρώτη ματιά, μιλήσαμε, τα βρήκαμε, αγαπηθήκαμε…του έχω πετάξει πολύ πράγμα αλλά αυτός ο άτιμος αντέχει το βάρος…με κοιτάει υπομονετικά και στοργικά και περιμένει μέχρι να του πετάξω και το τελευταίο. Τώρα είμαι στη φάση που πετάω κάτι ανασφάλειες…μαζί μ’ αυτές και κάτι μαλλιά που με βάραιναν. Καινούργια σελίδα, καινούργια εγώ, νέα αρχή, μεγάλο άλμα, χαμόγελο, ευγνωμοσύνη, δύναμη.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ! (@chrisanthos_smirneos ευχαριστώ για τα υπέροχα μαλλιά…τα λάτρεψα!» έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό