26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Αντίνοος Αλμπάνης: Αυτός είναι ο λόγος που θύμωσε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 1/6 στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Κώστα Τσουρό.

Αρχικά, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε για τα γυρίσματα του «Maestro»: «Τρία χρόνια τώρα έχουμε περάσει μαγικές στιγμές. Περάσαμε κάτι βραδιές στους Παξούς… Η Μαρία Καβογιάννη είναι μηχανή παραγωγής χαράς. Μαζευόμασταν στα σπίτια και γελούσαμε μέχρι το πρωί. Η Χάρις Αλεξίου είναι ένας μαγικός άνθρωπος. Το πιο σπουδαίο ήταν ότι είχαμε ένα κοινό στόχο, να βγει μία ωραία δουλειά για τον κόσμο. Κανείς δεν έβαλε πάνω το εγώ του».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε για την προσωπική ζωή του: «Στη ζωή μου θέλω να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα και σαφή. Να ξέρω που αρχίζω και που τελειώνω. Είμαι μόνος μου. Είμαι η ίδια καλαμιά στον ίδιο κάμπο. Προτιμώ την συντροφικότητα, η επιτυχία δεν θα σε σκεπάσει τη νύχτα».

Μάλιστα, ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε ότι η πιο σκληρή σκηνή του στο «Maestro» ήταν όταν έθαβε το σκυλάκι του, την Μπλου.

Τέλος, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε: «Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Του λέω “καλέ μου άνθρωπε, στο σινεμά και στην τηλεόραση δεν σκοτώνεις σκυλί, θα σε μισήσει ο κόσμος”. Τον Χαράλαμπο τον έφερε σαν φάντασμα στην σειρά, την Μπλου όμως δεν την έφερε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό