16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντίνοος Αλμπάνης: Αμηχανία on air: «Αν παντρευτώ θα το μάθεις – Υπάρχει κάτι στον αέρα, άβολο»!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο MEGA μίλησε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι για τη σειρά αλλά και την περιπέτεια υγείας του και… την προσωπική ζωή! 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε αρχικά στη Σίσσυ Χρηστίδου για τα γυρίσματα και τον ρόλο που ενσαρκώνει.

«Ήταν μια φανταστική διαδικασία, ένα υπέροχο ταξίδι γιατί είναι μια δουλειά του Χριστόφορου και ο Χριστόφορος ξέρει να φροντίζει τους ηθοποιούς», είπε αρχικά.

«Ήμασταν σε ένα νησί τόσο όμορφο. Ήταν όλα πολύ ωραία. Ήταν σαν πενταήμερη, μια υπέροχη εμπειρία. Ανυπομονώ να έρθει ο Αύγουστος για να φύγουμε ξανά για τον δεύτερο κύκλο», πρόσθεσε για τα γυρίσματα στους Παξούς.

Όσο για τον ρόλο του; «Κάνω τον γιατρό του νησιού που πήγε εκεί για να φτιάξει τη ζωή του και έμπλεξε. Δεν ήξερε τι τον περιμένει. Μπλέκω και εγώ σε σχέσεις που είναι προβληματικές. Στη σειρά υπάρχουν πολλές ιστορίες που συνδέονται με ένα τραγικό συμβάν. Νομίζω θα σας αρέσει πολύ και μακάρι να πάει καλά γιατί έχουμε δουλέψει πολύ».

Επίσης, ο Αντίνοος Αλμπάνης «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο.

Σε ερώτηση πώς γίνεται να μην έχει σκληρύνει, απάντησε: «Δεν ένιωσα να με σκληραίνει το μετά αλλά το κατά τη διάρκεια. Είχα θυμό, εκνευρισμό. Όταν τελείωσε το «ταξίδι» με ενδιέφερε να εστιάσω στα θετικά και σε αυτά που δίνουν νόημα στη ζωή».

«Η δική μου διάθεση ήταν να αλλάξω την κοσμοθεωρία μου και τον τρόπο που σκέφτομαι. Ήθελα να ιεραρχήσω τις αξίες μου. Πια δεν με ενδιαφέρουν οι επιτυχίες, η λάμψη και τα φώτα αλλά το να γυρίσω σπίτι μου το βράδυ και να είμαι υγιής και να χαμογελάω. Επίσης διαμορφώθηκε διαφορετικά η σύσταση των ανθρώπων που ήταν τριγύρω μου», συμπλήρωσε.

«Τα όνειρά μου είναι βραχυπρόθεσμα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο επόμενος μήνας, το επόμενο 6μηνο», παραδέχτηκε.

Για τη σχέση του με τα social media και θα έβγαινε με κάποια κοπέλα που θα γνώριζε σε κάποια πλατφόρμα, σημείωσε: «Στα social media θα απαντήσω στον βαθμό που έχω κάτι να απαντήσω. Δεν αποφεύγω ποτέ την επικοινωνία όμως. Δύσκολα θα έβγαινα με κοπέλα γιατί είμαι και μιας προηγούμενης γενιάς και δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτά και με τις πλατφόρμες».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι θέλει να προστατεύει την προσωπική του ζωή.

«Η προσωπική μου ζωή είναι ένα κομμάτι που δεν αφορά και πολύ τον κόσμο. 20 χρόνια που είμαι στη δουλειά δεν έχω χτίσει αυτή τη σχέση. Δεν «εμπορεύομαι» έρωτες αλλά ερμηνείες. Αν νιώσω άνετα να επικοινωνήσω κάτι θα το κάνω», εξομολογήθηκε.

Και στη συνέχεια όταν η συνεργάτιδα της Χρηστίδου, η Ελένη Βουλγαράκη, τον ρώτησε «αν θέλεις να προστατεύεις την προσωπική σου ζωή γιατί δεν σε έχουμε δει να εκτίθεσαι…» ο ηθοποιός την κοίταξε και της είπε: «Ελένη αν παντρευτώ θα το μάθεις…» και η Σίσσυ γέλασε και είπε: «Άβολο, υπάρχει κάτι στον αέρα και θα το μάθω και θα σας το πω»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό