14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αντίθεση Ερμή – Aνάδρομου Πλούτωνα, Kρατάω τα χαρτιά μου κλειστά !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρκετά έκρυθμη θα είναι η κατάσταση αυτές τις ημέρες για όλους, και όπως θα παρατηρήσουμε, μια σπίθα μπορεί να είναι αρκετή για να ανάψουν τα αίματα κατά την διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών συζητήσεων.

Στις 25/07 ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 22’) με αποτέλεσμα η κατάσταση λίγο να δυσκολέψει.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι πιθανό να φτάσει την κατάσταση στα άκρα με αποτέλεσμα να οξύνει τα πνεύματα και να δημιουργήσει αντίπαλα στρατεύματα τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ από την άλλη δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για  να ασκήσουμε τον έλεγχο στους συνομιλητές μας ή να του κάνουμε σχόλια και παρατηρήσεις που θα τον φέρουν σε δύσκολη θέσει ή θα τον στεναχωρήσουν.

Φυσικά δεν θα λείψουν οι παρασκηνιακές κινήσεις, ενώ κάποιοι θα προσπαθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν ακόμα και με πλάγιες κινήσεις να βρεθούν κοντά με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις ισχύος.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα είμαστε  καχύποπτοι ή επιφυλακτικοί με όλους, ενώ δεν θα διστάσουμε να αποκαλύψουμε τα  μυστικά των άλλων εάν αυτό μας εξυπηρετεί.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απαιτεί από εσάς να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και να μην αποκαλύψετε σε κανένα άτομο από περιβάλλον σας  τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα. Αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει, ωστόσο, πρέπει να το κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα εμπόδια και τις δυσκολίες που υπάρχουν στο δρόμο σας θα ξεπεράσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιθετικούς με όσους προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο δρόμο προς την επιτυχία βαδίζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απαιτεί από εσάς να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επιλογή των μελλοντικών σας συνεργατών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία σας να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις του συντρόφου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει αρκετά νευρικούς με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά  προβλήματα τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Τα επικριτικά σας σχόλια μπορεί να είναι η αφορμή για να φέρουν σε κάποιες από αυτές οριστική ρήξη.

ΛΕΩΝ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απαιτεί από εσάς να κρατήσετε μυστικά τα μελλοντικά σας σχέδια από τους συναδέλφους σας,  ώστε να μην δημιουργήσουν προβλήματα στην πορεία υλοποίησης τους, ενώ από την άλλη πλευρά,  θα εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τις πληροφορίες που θα μάθετε για αυτούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την θέση σας στο κοινωνικό σύνολο θέλετε να ισχυροποιήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας κύκλο πολύ  ισχυρά πρόσωπα με τα οποία θα έρθετε κοντά, και θα χρησιμοποιήσετε μελλοντικά για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Στην  εξέλιξη της καριέρας σας έχετε στραμμένη την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να είστε επιφυλακτικοί και μυστικοπαθείς απέναντι στους συνεργάτες σας. Ενώ θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές υποχρεώσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι πιθανό να ενισχύσει την επιφυλακτικότητα σας, και να σας κάνει αρκετά απόμακρους τόσο με τους συγγενείς όσο και με τους συνεργάτες σας. Άλλωστε αυτό είναι μέσα στην φύση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κτητικό σας πρόσωπο θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες  εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω , θα σας ωθήσει να βγάλετε νύχια και αν χρειαστεί να συγκρουστείτε με όσους προσπαθήσουν  να παραβιάσουν τα όρια σας ή να προσβάλλουν εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν συμβεί αυτό, να είστε σίγουροι ότι δεν θα τους αρέσει η αντίδραση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα επικριτικοί και καυστικοί θα είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα ωθήσει να κάνετε  ιδιαίτερα αιχμηρά σχόλια  στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και  στους  συνεργάτες σας.  Ενώ, εάν κρίνετε απαραίτητο, μπορεί να χρησιμοποιήσετε τα μυστικά τους για να τους φέρετε σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστικές διαδρομές θα ακολουθήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω,  η επιθυμία σας  να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά , και να προχωρήσετε σε μυστικές συμφωνίες.  Ενώ παράλληλα,  θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ανακαλύψετε τις αδυναμίες και  τα ένοχα μυστικά των συναδέλφων σας, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή.

ΙΧΘΥΣ

Την φωνή της διαίσθησης σας θα πρέπει να ακούσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω , απαιτεί από εσάς να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και επιφυλακτικοί με τα φιλικά σας πρόσωπα, γιατί πίσω από τα χαμόγελα και τα καλά τους λόγια μπορεί να κρύβονται άλλες προθέσεις. Γι’ αυτό κλείστε τα αυτιά σας στα κολακευτικά σχόλια και προσπαθήστε να δείτε τι κρύβεται πίσω από την βιτρίνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό