24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Αλλαγές που θα μας αιφνιδιάσουν ..

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο φόβος των περισσότερων ανθρώπων, είναι η μοναξιά, γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές προτιμούν να μένουν σε σχέσεις που έχουν βαλτώσει, παρά να πάρουν την απόφαση και να τολμήσουν να κάνουν το επόμενο, απελευθερωτικό βήμα στην ζωή τους.  

Στις 23/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (14ο 19’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και αρκετές επανασυνδέσεις οι οποίες θα μας εκπλήξουν.

Επίσης, είναι πιθανό αρκετοί από εμάς  να νιώσουμε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθούμε από συνεργασίες οι οποίες πλέον δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι άλλο και να μας εξελίξουν.

Ενώ από την άλλη πλευρά  θα υπάρξουν και αυτοί που θα μπουν  στον πειρασμό να πειραματιστούν σεξουαλικά  με τον σύντροφο τους, ώστε να απελευθερωθούν από οικογενειακές και κοινωνικές προκαταλήψεις.

Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγουμε με αυτή την όψη  είναι οι πειραματισμοί με την εξωτερική μας εμφάνιση και ιδιαίτερα με τις αλλαγές που δίνουν μόνιμα αποτελέσματα, γιατί το πιθανότερο είναι το αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να μην μας ικανοποιεί.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτης με τον  ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές αλλαγές  και έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει στον προϋπολογισμό του μήνα ή να σας ωθήσει σε οικονομικές κινήσεις υψηλού ρίσκου . Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα εκφράσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε ερωτικά με τον σύντροφο σας, ενώ μπορεί μια φιλική σας σχέση να μετατραπεί ξαφνικά σε ερωτική.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα προκαλέσει στην ζωή σας αυτό ακριβώς που φοβάστε, τις αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να έχετε ξαφνικούς χωρισμούς από σχέσεις που φοβόσασταν ή διστάζατε να απελευθερωθείτε, ενώ άλλοι είναι πιθανό να έχετε επανασυνδέσεις από σχέσεις που είχαν λήξει εδώ και καιρό. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας ώστε να μην εκτεθείτε, καθώς θα έχετε την ανάγκη να εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις για τους άλλους.  Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας, γιατί πολύ σύντομα θα αλλάξετε γνώμη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό