14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Ερωτικές περιπέτειες !!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα, είναι η εποχή που αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να ζήσει χωρίς περιορισμούς ότι στερήθηκε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών, άλλωστε όλοι μας έχουμε να θυμηθούμε ένα καλοκαιρινό έρωτα.

Αυτές τις ημέρες όμως, η επιθυμία να ζήσουμε ξέγνοιαστες στιγμές είναι πιθανό να μας παρασύρει σε υπερβολές.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στις 22/07 η Αφροδίτη η οποία λίγες ώρες πριν έχει κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς  (00ο 36’), θέλει λιγάκι προσοχή.  

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία αυτό που θα μας χαρακτηρίσει θα είναι η υπερβολή, ιδιαίτερα στον τρόπο που θα εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, είναι πιθανό να πάρουμε αποφάσεις χωρίς πρώτα να τις σκεφτούμε σοβαρά.

Επίσης, θα έχουμε την τάση να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους θα μας κάνει να φανούμε ασυνεπείς, από την άλλη είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε παρορμητικά  έξοδα, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να συμπεριφερθούμε στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις με ανευθυνότητα.

Αυτό που επίσης θα παρατηρήσουμε είναι η ευκολία με την οποία θα αναβάλουμε για λίγο αργότερα κάποιες υποχρεώσεις, ενώ σε ότι αφορά την διατροφή η επιθυμία μας για απολαύσεις μπορεί να μας οδηγήσει σε διατροφικά παραστρατήματα.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε και στην ερωτική μας ζωή, γιατί θα είμαστε επιρρεπείς στα ερωτικά μπερδέματα τα οποία μπορεί να γίνουν σκάνδαλα και να μας εκθέσουν.

Η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των  2 πρώτων ημερών καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Νέες ευθύνες έχετε αναλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην δουλειά σας εσείς οι Κριοί . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο  Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό, ορισμένους από εσάς να σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με υπεροπτικό τρόπο στους συναδέλφους σας, ενώ άλλους, επειδή νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και συνάμα σίγουροι για τον εαυτό σας, να σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο τα πράγματα στην τύχη τους .  Σε προσωπικό επίπεδο, η ροπή σας προς τις απολαύσεις μπορεί να σας οδηγήσει σε ερωτικά μπερδέματα με ένα συνάδελφο σας, είτε σε διατροφικές ατασθαλίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς μόλις ξεκίνησε για εσάς τους  Ταύρους. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να σας ωθήσει να εκφράσετε με υπερβολικό ενθουσιασμό τα φιλόδοξα σχέδια σας στους φίλους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε ερωτικά μπλεξίματα με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Δια από τους Ιχθύς  είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές και συνάμα άσκοπες σπατάλες, στην προσπάθεια σας να κερδίσετε την προσοχή των συγγενικών σας προσώπων.  Επίσης,  είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με επιπολαιότητα στα οικεία σας πρόσωπα και αυτό να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι .  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, και αυτό να σχολιαστεί αρνητικά από τους συνομιλητές σας. Ενώ σε φιλικό επίπεδο, είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με ανευθυνότητα στους φίλους σας, γιατί κατά βάθος ξέρετε ότι θα σας δικαιολογήσουν.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο  Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Από την άλλη , επειδή η ερωτική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη να παρασυρθείτε σε ερωτικές περιπέτειες οι οποίες μπορεί να σας εκθέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι, γοητευτικοί και ιδιαίτερα ερωτικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το  ζώδιο σας   με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο τα πράγματα στην τύχη στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με υπερβολικό τρόπο τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε κρυφές οικονομικές συμφωνίες, τις οποίες όμως δεν έχετε μελετήσει προσεχτικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση την οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσετε κρυφή. Από την άλλη πλευρά, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, γιατί αυτές τις ημέρες έχετε την τάση να υπερεκτιμάτε τις αντοχές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Σκορπιοί.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας παρασύρει , κατά τη διάρκεια μια φιλικής συγκέντρωσης, σε υπερβολές στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή ενός φιλικού σας προσώπου. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να γίνει ερωτική και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξουν οι ρόλοι και οι ισορροπίες στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην καριέρα σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Δία ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους. Στην προσπάθεια σας αυτή, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ερωτικά μπλεξίματα με συνεργάτες ή υψηλά ιστάμενους , γιατί αυτό μπορεί να έχει μελλοντικά αρνητικό αντίκτυπο στην καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την ρουτίνα της καθημερινότητας θέλετε να ξεφύγετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής από την ρουτίνα της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε ερωτικά μπλεξίματα με ένα άτομο από άλλη χώρα που μόλις γνωρίσατε κατά τη διάρκεια μιας μικρής απόδρασής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας έχετε ανακτήσει εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο  Δια από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία η οποία σας υπόσχεται σημαντικά οικονομικά οφέλη. Αυτό εκτός από χαρά, μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες οι οποίες θα τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Από την άλλη πλευρά, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Στις ανάγκες του συντρόφου σας θα είναι στραμμένη αυτές τις ημέρες η προσοχή σας. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το  ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Δία ο οποίος θα συνεχίσει για λίγες ημέρες ακόμη το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει ορισμένους από εσάς να εξιδανικεύσετε την σχέση σας με το ταίρι σας, και θα σας παρασύρει σε υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης. Από την άλλη πλευρά, θα υπάρξουν και αυτοί που θα συμπεριφερθούν με επιπολαιότητα στο ταίρι τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό