12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αντίθεση Αφροδίτης- ανάδρομου Άρη, Ερωτικές αντιπαραθέσεις !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε να υπάρχει αρκετή ένταση στις σχέσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών . Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς, δεν θα λέγαμε ότι θα κάνει την είσοδο του με το δεξί, αφού την 01/12 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη από τους  Διδύμους (18ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη, το μόνο σίγουρο είναι οι εντάσεις, τα ερωτικά καυγαδάκια και οι σκηνές ζηλοτυπίας  ανάμεσα στα ζευγάρια. Τα επικριτικά σχόλια ή η ανάγκη να τραβήξουν ορισμένα πρόσωπα την προσοχή, θα είναι η αφορμή για επικριτικά σχόλια και καυγάδες που μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμούς. Τις αντιδράσεις μας αυτές θα τις πυροδοτήσουν ο φόβος της απόρριψης και ανασφάλεια ότι ο σύντροφος μας μπορεί να μας εγκαταλείψει.

Ο μόνος τρόπος για να διοχετεύσουμε, όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή την ένταση, είναι μέσα από το ερωτικό παιχνίδι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότες, Ιχθύς) σε όψη τετραγώνου στις 05/02.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους , είναι πιθανό να ανεβάσει επικίνδυνα τους τόνους κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή επαγγελματικής συζήτησης, εξαιτίας ενός κακού ή επικριτικού σχολίου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το φλερτ από τρίτα πρόσωπα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση μας.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, θα τους παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες, στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν ένα συνεργάτη τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ανασφάλεια τους μπορεί να τους παρασύρει σε κτητικές συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο τους, με αποτέλεσμα να ανέβουν επικίνδυνα οι τόνοι.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην δουλειά τους με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετοί καυγάδες οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν σε οριστική ρήξη μια συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι αρκετές οι σκηνές ζηλοτυπίας που θα σας κάνει το ταίρι σας, καθώς νιώθει ότι το έχετε παραμελήσει. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η ηρεμία στη σχέση σας είναι μέσα από το ερωτικό παιχνίδι.

The post Αντίθεση Αφροδίτης- ανάδρομου Άρη, Ερωτικές αντιπαραθέσεις !! appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό