16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντίθεση Ήλιου – ανάδρομου Κρόνου, Αναλαμβάνω τις ευθύνες που τόσο καιρό απέφευγα ..

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε όλους μας αρέσει να παρουσιάζουμε ένα σοβαρό προφίλ, ωστόσο πόσο έτοιμοι είμαστε να αναλάβουμε νέες ευθύνες ή ώριμοι για να υποστούμε το κόστος των συνεπειών των πράξεων μας;  Μια στιγμή που θα μας φέρει απέναντι στις ευθύνες μας είναι στις 14/08 όταν ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα θα βρεθεί απέναντι από  τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (21ο 54’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο κάποιοι από εμάς θα συνειδητοποιήσουμε ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες ή θα αναγκαστούμε  από τις συνθήκες και τα δεδομένα που θα υπάρξουν στην δουλειά μας, γεγονός που θα μας γεμίσει με άγχος, παράλληλα όμως θα μας ωριμάσει. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί θα είναι και αυτοί που έρθουν αντιμέτωποι με τις ευθύνες των πράξεων και των επιλογών τους,  τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους.

Το πόσο έτοιμοι είμαστε, θα φανεί από την ικανότητα μας να δώσουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά μας κάτω από πίεση χρόνου,  ενώ σημαντικό πλήγμα για τον εγωισμό κάποιων, θα είναι η υποχρέωση να ακολουθήσουν  τους κανόνες και τους όρους που θα τους  βάλουν άλλοι.  Φυσικά αυτές τις ημέρες θα είμαστε αναγκασμένοι να  είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας , και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να νιώσουμε ότι είτε δεν περνάμε καλά, είτε ότι ο χρόνος για να κάνουμε αυτά που θέλουμε είναι περιορισμένος.

Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, αλλά και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αυτή τη χρονική περίοδο οι νέες σχέσεις που θα προκύψουν θα είναι είτε σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είτε σχέσεις που θα βασίζονται στο συμφέρον. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιους από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα  επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόου) στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Λέοντες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους πρέπει να είναι έτοιμοι να  αναλάβουν σημαντικές ευθύνες στην δουλειά τους με αποτέλεσμα να μην έχουν όσο χρόνο θέλουν για τον εαυτό τους, ενώ θα αναγκαστούν να πάρουν και σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους αναγκάσει να είναι προσεχτικοί στα οικονομικά τους και να μην παρασυρθούν σε σπατάλες, οι οποίες θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα αναγκαστούν να είναι αυστηροί άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, ενώ ορισμένοι από αυτούς είναι πιθανό να απογοητευτούν από την συμπεριφορά και την στάση ορισμένων φίλων τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου , θα τους αναγκάσει  να αναλάβουν νέες ευθύνες, στην δουλειά τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα αναγκαστούν να δουλέψουν κάτω από πιο αυστηρούς κανόνες που θα τους επιβάλλουν άλλοι. Σε προσωπικό επίπεδο θα έρθουν αντιμέτωποι με τις προσωπικές τους επιλογές, και θα προσπαθήσουν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους με ψυχρή λογική, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα ξεκινήσουν μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή από συμφέρον.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μεγεθύνει τις ανασφάλειες τους για το επαγγελματικό τους μέλλον, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που εξαιτίας κάποιων αλλαγών στην δουλειά τους θα αναγκαστούν είτε να αναλάβουν νέες υποχρεώσεις, είτε να δουλέψουν κάτω από ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα. Σε προσωπικό επίπεδο, το άγχος τους τις επόμενες μέρες θα είναι κακός σύμβουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό