12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αντίθεση Ήλιου – ανάδρομου Άρη, Οδηγός για να αποφύγετε τους καυγάδες ..

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ένταση και ο εκνευρισμός που υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω μας κάθε άλλο, παρά ευνοϊκές συνθήκες δεν δημιουργούν για τις σχέσεις μας. Στις 08/12, λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο,  ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη, θα σχηματίσει όψη αντίθεσης  με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους (16ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Άρη,  η κατάσταση στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις θα είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει, ακόμα και από μια  ασήμαντη αφορμή. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Πανσέληνος έτσι και αλλιώς λειτουργεί πάντα ως ένας μεγεθυντικός καθρέφτης που. Η ένταση που θα δημιουργηθεί στις σχέσεις μας, όχι μόνο δεν θα βοηθήσει κανένα, αντίθετα,  θα μας αδειάσει ενεργειακά.

Ο εγωισμός μας, ως κακός σύμβουλος, μπορεί να μας παρασύρει σε προσβλητικά σχόλια,  τα οποία δεν θα βοηθήσουν καθόλου το κακό κλίμα που ήδη υπάρχει. Σε κοινωνικό επίπεδο, θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις, συμπεριφορών, σε διάφορα μέρη  του πλανήτη, ενώ θα έχουμε και έντονα  καιρικά φαινόμενα.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Άρη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Τοξότες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα κληθούν να πάρουν δυναμικές αποφάσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της θα έχουν αρκετές συγκρούσεις. Η επιρροή της όψης ισχύει για  6 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους , απαιτεί να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων, και να αποφύγετε τις εγωιστικές αντιδράσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα προσβλητικά σχόλια στους φίλους σας, αλλά και την επιθετική οδήγηση.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους , θα ενισχύσει τους φόβους και τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να τους οδηγήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές, οι οποίες κάθε άλλο παρά καλό θα κάνουν στο κοινωνικό και εργασιακό τους προφίλ. Σε προσωπικό επίπεδο, η συναισθηματική τους ανασφάλεια είναι πιθανό να τους οδηγήσει είτε σε καυγάδες, είτε σε περιττά έξοδα.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, θα ανεβάσει τους τόνους στις επαγγελματικές τους σχέσεις, ενώ τα προσβλητικά σχόλια απέναντι στους συνεργάτες τους, μπορεί να οδηγήσουν μια συνεργασία στη λήξη της. Σε προσωπικό επίπεδο, η επιμονή αλλά και ένα λάθος σχόλιο μπορεί να είναι η αφορμή για έντονους καυγάδες με τον σύντροφο τους, γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά την εικόνα τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό