23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αντίθεση Άρη – Ανάδρομου Πλούτωνα, Επιθετικές αντιδράσεις …

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ποιότητες ενός ανθρώπου φαίνονται από τον τρόπο που χειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις στην ζωή του, ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που ακόμα και ο πιο ήρεμος άνθρωπος μπορεί να ξεφύγει από τα όρια.

Στις  05/06 θα έχουμε μια όψη που κρύβει μέσα της αρκετή ένταση, αυτή είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 28’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα  οι έντονες καταστάσεις και οι εκρήξεις θυμού και βίας θα είναι πολλές , με αποτέλεσμα  να ξεσπάσουμε  όχι μόνο σε αυτούς που μας έχουν πειράξει ,αλλά , σε όλους  όσους βρεθούν  δίπλα μας.

Επίσης δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να για να εκδικηθούμε όποιον μας έχει πληγώσει στο παρελθόν. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε παρασκηνιακές κινήσεις και χτυπήματα κάτω από την ζώνη, αλλά και σε εμμονές οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να χάσουμε άσκοπα την ενέργεια μας.

Στα θετικά αυτής της όψης είναι ότι έχουμε την δύναμη να τελειώσουμε οριστικά σχέσεις και συνεργασίες που είναι τοξικές.

Η όψη αντίθεσης  θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την δύναμη σας ήρθε η ώρα να δείξετε για άλλη μια φορά  αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε στα χέρια σας τις καταστάσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ποιος είναι ο αρχηγός,  τόσο στα θέματα του σπιτιού σας όσο και σε θέματα καριέρας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα ξεσπάσματα του θυμού σας, ώστε να αποφύγετε καταστάσεις που δεν έχουν επιστροφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Την συμπεριφορά σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα επιθετικούς κατά τη διάρκεια των φιλικών ή επαγγελματικών σας συζητήσεων. Ενώ, το σκληρό σας πρόσωπο θα δει όποιος προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε στην λύση μιας οικονομικής συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με κτητικό τρόπο στο ερωτικό σας ταίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκληρές αποφάσεις θα αναγκαστείτε να πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε αυτές τις ημέρες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν ένα συνεργάτη σας ή το σύντροφο σας. Για κάποιους από εσάς ήρθε η στιγμή να τελειώσετε οριστικά σχέσεις οι οποίες δεν προσφέρουν τίποτα στην εξέλιξη σας, αλλά για συναισθηματικούς λόγους ή εξαιτίας  της συνήθειας, δυσκολευόσασταν να αποχωριστείτε.

ΛΕΩΝ

Το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας στην δουλειά σας, και να συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι είναι οι εχθροί σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε μια ερωτική ιστορία γεμάτη ένταση και πάθος με ένα συνάδελφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό, εάν δεν προσέξετε, σε συμπεριφορές που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση ή να σας εκθέσουν στο κοινωνικό σας περιβάλλον, καθώς, στην προσπάθεια σας να εκφράσετε τις σκέψεις σας μπορεί να ξεφύγετε από τα επιτρεπτά όρια.

ΖΥΓΟΣ

Τους επαγγελματικούς σας στόχους με ιδιαίτερο πάθος προσπαθείτε να πετύχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ρίξετε όλη σας την ενέργεια στην δουλειά σας,  αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφήσετε τα θέματα της οικογένειας σας στην τύχη τους. Αντίθετα και εκεί θα προσπαθήσετε να έχετε το πάνω χέρι, γεγονός που μπορεί να ανεβάσει επικίνδυνα τους τόνους, φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη πίεση νιώθετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι περνάτε από τις συμπληγάδες πέτρες, καθώς νιώθετε ότι τα πράγματα στην ζωή σας δεν πάνε όπως εσείς θέλετε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους φίλους σας, να είστε επιθετικοί ή να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε έμμονες και αρνητικές σκέψεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα κεκτημένα σας προσπαθείτε να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσουν να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τα υλικά και συναισθηματικά σας κεκτημένα. Ενώ το σκληρό σας πρόσωπο θα δει όποιος προσπαθήσει να πειράξει τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό που πρέπει μόνο να προσέχετε είναι τα ξεσπάσματα της ζήλειας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο αυτές τις ημέρες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να είστε απόμακροι απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας. Ενώ,  δεν θα διστάσετε να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε όσες σχέσεις ή συνεργασίες δεν ανταποκρίνονται πλέον στα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ άγχος έχετε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε παρασκηνιακές ενέργειες, στην προσπάθεια σας να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το συσσωρευμένο άγχος θα είναι η αφορμή για να εκδηλωθούν κάποια προβλήματα στον ύπνο σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα δημιουργικά σας σχέδια προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προωθήσετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα στις φιλικές σας σχέσεις εξαιτίας μια ερωτικής ιστορίας.

The post Αντίθεση Άρη – Ανάδρομου Πλούτωνα, Επιθετικές αντιδράσεις … appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό