24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανοικτή για όλους η ιστοσελίδα του AI εργαλείου παραγωγής εικόνων

Ειδήσεις Ελλάδα

Χρειάζεστε ένα καλό AI εργαλείο παραγωγής εικόνας; Μπορείτε πλέον να δοκιμάσετε δωρεάν το Midjourney. Ο CEO της εταιρείας, Da Holz, ανακοίνωσε μέσω ενός μηνύματος στο Discord ότι ο καθένας μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα και να αρχίσει να παράγει εικόνες. Ως ειδική πρόσκληση, η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και 25 εικόνες στο πλαίσιο μιας δωρεάν δοκιμής.

Παλαιότερα, οι χρήστες του Midjourney έπρεπε να περάσουν από το Discord για να δημιουργήσουν και να βελτιώσουν εικόνες βασισμένες στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Αυτή η διαδικασία απαιτούσε αρκετή ενασχόληση με προτροπές βασισμένες σε κείμενο, μια συχνά αδέξια και απογοητευτική εμπειρία. Για να προσελκύσει ανθρώπους που δεν τους άρεσε η μέθοδος με το Discord, το Midjourney εγκαινίασε μια ξεχωριστή ιστοσελίδα στα τέλη του περασμένου έτους. Ωστόσο, η ιστοσελίδα ήταν αρχικά περιορισμένη σε χρήστες που είχαν δημιουργήσει τουλάχιστον 10.000 εικόνες μέσω του Discord, αποκλείοντας πολύ κόσμο.

Η εγγραφή στην ιστοσελίδα απαιτεί έναν λογαριασμό Google ή Discord. Αν έχετε ήδη δημιουργήσει εικόνες μέσω του Discord, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον λογαριασμό για να ανακτήσετε το ιστορικό των εικόνων που δημιουργήσατε στο παρελθόν. Στη συνέχεια, μπορείτε να συγχωνεύσετε τους λογαριασμούς σας Discord και Google για να μπορείτε να συνδεθείτε με οποιονδήποτε από τους δύο. Διαφορετικά, η σύνδεση με λογαριασμό Google είναι πιο εύκολη.

Αφού συνδεθείτε, στην αριστερή πλαϊνή γραμμή εμφανίζονται καρτέλες για διάφορα τμήματα και εργασίες. Μεταβαίνοντας στην ενότητα Explore μπορείτε να δείτε εικόνες που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες. Η ενότητα Create εμφανίζει ένα σύντομο αλλά χρήσιμο που σας δείχνει πώς να ξεκινήσετε με το Midjourney. Από εδώ, μπορείτε στη συνέχεια να ζητήσετε την παραγωγή μιας εικόνας. Απλώς πληκτρολογήστε την προτροπή σας στο πεδίο στην κορυφή και δείτε τι θα σας ετοιμάσει το Midjourney.

Το Midjourney δημιουργεί τέσσερις διαφορετικές εικόνες με βάση την προτροπή σας. Κάντε κλικ σε μια εικόνα που σας αρέσει και μπορείτε να τη βελτιώσετε χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες ενέργειες, όπως Strong ή Subtle. Μπορείτε επίσης να μεγεθύνετε ή να σμικρύνετε την εικόνα, να τη μετακινήσετε και να την αναβαθμίσετε. Επιπλέον, περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή εικόνων που σας επιτρέπει να αναθεωρήσετε την προτροπή, να τροποποιήσετε συγκεκριμένες περιοχές μιας εικόνας, να αλλάξετε την αναλογία διαστάσεων, να προσαρμόσετε την κλίμακα, ακόμα και να προσθέσετε νέα στοιχεία.

Στην ενότητα Organize εμφανίζονται όλες οι εικόνες που έχετε δημιουργήσει. Εδώ, μπορείτε να ανοίξετε και να τροποποιήσετε μια συγκεκριμένη εικόνα, καθώς και να την αντιγράψετε και να την κατεβάσετε. Η ιστοσελίδα διαθέτει και chat rooms, όπου μπορείτε να δείτε εικόνες από άλλους χρήστες, να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες και να ανταλλάξετε συμβουλές και κόλπα με άλλους χρήστες του Midjourney.

Είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρετε μια γεύση από τις δυνατότητες το Midjourney για να αποφασίσετε αν αξίζει να πληρώσετε κάποιο πακέτο αφότου εξαντλήσετε τις 25 δωρεάν παραγωγές σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό