20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ανοίγει τις πύλες η BEYOND 4.0, η 1η διεθνής έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας θα μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη η έκθεση Beyond 4.0. Από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου θα αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για διεθνείς επιχειρηματικούς leaders, πρωτοπόρους στοχαστές, τεχνολογίες αιχμής και για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στις τεχνολογίες καταναλωτών. Το κύριο ζήτημα που θα απασχολήσει την τεχνολογική έκθεση Beyond 4.0 είναι “Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης”, με workshops να διοργανώνονται από startup αλλά και μεγάλες εταιρείες του χώρου, που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Όσοι συμμετέχουν στην έκθεση αυτή θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μέλλον της εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης σε τομείς όπως της οικονομίας, των επιχειρήσεων, στο λιανικό εμπόριο, την αυτοκίνηση, τις τηλεπικοινωνίες, την ασφάλεια, την υγεία, την ενέργεια, τα games και τους δημόσιους οργανισμούς. Να είστε όλοι εκεί!

BEYOND 4.0

Πότε: 14-16 Οκτωβρίου 2021Που: Διεθνής Έκθεση ΘεσσαλονίκηςΚάντε εγγραφή εδώΠερισσότερες πληροφορίες

Παρά την πρόσφατη και συνεχιζόμενη κρίση υγείας του COVID-19 και τις άνευ προηγουμένου αλλαγές στην κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα όλων των κοινωνιών σε όλο τον κόσμο, το συνέδριο BEYOND 4.0 θα λάβει χώρα, ως φυσικό γεγονός, στη Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό