24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, επιμένουν τα μποφόρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο καιρός και σήμερα Τρίτη (11.05.2021) θα είναι καλός με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τα μποφόρ να επιμένουν

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη (11.05.2021) από την ΕΜΥ για όλη την Ελλάδα
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Αίθριος.Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 07 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Αίθριος.Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά μέχρι το απόγευμα τοπικά 6 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 και στη νότια Κρήτη έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Αίθριος.Άνεμοι: Βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό