25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανείπωτη τραγωδία στην Κυπαρισσία: Μόλις ενός έτους το μωρό που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόλις ενός έτους ήταν το βρέφος που ανασύρθηκε νεκρό από το ΙΧ αυτοκίνητο που καταπλάκωσε η νταλίκα που εξετράπη της πορείας της, ανετράπη επί του οδοστρώματος και σκόρπισε τον θάνατον και τον τρόμο στο 47ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Πύργου – Μεθώνης.

Νεκρός ανασύρθηκε και ο πατέρας της, ηλικίας 38 ετών, ενώ σε σοβαρή κατάσταση στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 5χρονος γιος της οικογένειας. Μόνο η 38χρονη μητέρα βγήκε από το διαλυμένο όχημα ελαφρά τραυματισμένη, μη μπορώντας να πιστέψει την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια της.

Νεκρός και ο 44χρονος οδηγός ενός δεύτερου ΙΧ αυτοκινήτου που καταπλακώθηκε από το επικαθήμενο – ρυμουλκό φορτηγό της εταιρείας μεταφορών, ενώ τη ζωή της έχασε και η ανήλικη κόρη του (σ.σ. μέχρι αυτή την ώρα η Τροχαία δεν είχε ακριβή ηλικία). Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο 19χρονος γιος της οικογένειας, ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκε μία 66χρονη (σ.σ. μέλος της οικογένειας κι αυτή). Στο τρίτο ΙΧ αυτοκίνητο, από θαύμα γλίτωσαν χωρίς καν να τραυματιστούν, ένα ζευγάρι Ελληνοαμερικάνων που είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές: ένας 35χρονος και ο 66χρονος πατέρας του.

Σε ότι αφορά τον οδηγό της νταλίκας, είναι 39 ετών και τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση με τα τρία ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου αναμένεται να δώσει και την πρώτη κατάθεση στην Τροχαία καθώς συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και τοξικολογικές εξετάσεις.

Την προανάκριση της τραγωδίας στην άσφαλτο, έχουν αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας και το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλλίας, ενώ ζητήθηκε πραγματογνωμοσύνη για το περιστατικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό